Kada Hrvat ostari, čekaju ga samoća, siromaštvo i depresija. U razvijenim zemljama starije su osobe financijski ... (opširnije)

Izborna kampanja je izgleda kod nekih već dobrano započela stoga i ne treba čuditi ako u ... (opširnije)

Danas je u restoranu „Nada“ u Vukovaru predstavljena lista BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO (BUZ) za predstojeće izvanredne ... (opširnije)

Stranka Umirovljenika i Udruga invalida rada Đakovo, organiziraju odlazak na more u Crikvenicu od 09.04.2011 do ... (opširnije)

Da se ne događaju ovi izvanredni lokalni izvori u Vukovaru vjerojatno većina građana Hrvatske ne bi ... (opširnije)

"Da nisam štedjela u drugom stupu imala bih 1379 kuna veću mirovinu" Kad me nazvala prijateljica ... (opširnije)

ankete govore kako bi gradonačelnici mogli imati presudnu ulogu Izbori: Kerum i Bandić donose pobjedu HDZ-u ... (opširnije)

Osnovni podaci o Zavodu prosinac 2010. zastudeni 2010. (uprosincu 2010.) U Zavodu je bilo: 1491 330osiguranika ... (opširnije)

ZAGREB - Svaka treća osoba koja si u Hrvatskoj pokuša oduzeti život ili u tome uspije ... (opširnije)

Matica umirovljenika Hrvatske i njeno vodstvo odlučno odbacuju lažne i tendenciozne tvrdnje u Vašoj „Obavijesti“ kojima ... (opširnije)

Iako su zbog nedostatka novca izmjene Zakona o dodatku na mirovine za umirovljenike koji su štedjeli ... (opširnije)

Nastojeći opovrgnuti napise u medijima o neuspjehu mirovinske reforme i neefikasnom upravljanju mirovinskom štednjom, Štimac je ... (opširnije)

Velikim tekstom i naslovom koji sugerira da drugi mirovinski stup propada i da će država nacionalizirati ... (opširnije)

Svim pravoslavnim vjernicima uz tradicionalnu poruku "Mir Božji, Hristos se rodi", želimo sretan i blagoslovljen Božić! (opširnije)

Poštovane kolege, dragi prijatelji, simpatizeri, ljudi dobre volje, u ime Stranke umirovljenika i BLOK-a „Umirovljenici zajedno“ ... (opširnije)

S velikim optimizmom govorio je o trenutnim anketama o rejtingu njihova Bloka “Umirovljenici zajedno”, koalicije za ... (opširnije)

Gradska organizacija SU-a Petrinja na čelu sa svojim predsjednikom Anđelkom Hrupačkim uspješno je organizirala Novogodišnji domjenak ... (opširnije)

Prenosimo iz HUL. Poboljšanje sustava obveznog i dopunskog zdravstvenog osiguranja osnovna zadaća HZZO-a. Trenutno je oko ... (opširnije)

Svim umirovljenicima, članovima, simpatizerima, partnerima BLOK-a „umirovljenici zajedno“, građanima i građankama Lijepe naše u ime Stranke ... (opširnije)

Prenosimo iz Vijesnika, 24.12.2010.Opet ga javno pozivamo - kad se već deklarira kao borac za prava ... (opširnije)