Milanovićeva Vlada vs bijeli miševi

Nakon najnovije informacije koju su mediji dobili od „neimenovanog“ člana Vlade RH, dakle najbližeg suradnika Zorana Milanovića, doznajemo kako nije isključeno da su u igru oko curenja informacija u javnost, odnosno niza kompromitirajućih e-mailova Kukurikavaca upleteni ljudi iz tzv. obavještajnog podzemlja.

Ne treba biti odveć pametan za zaključitiprema kome je i u ovom slučaju odapeta još jedna strelica ne bi li se tako bar na kratko uspjelo skrenuti pozornost sa biti problema, onog koji kaže da u Milanovićevoj nesposobnoj Vladi doslovno ništa ne štima počevši od toga da ništa nisu uspjeli pokrenuti osim povećati broj nezaposlenih i isto tako efikasno eutanazirati i ono još malo preostale proizvodnje. Korupcija,nepotizam i bezbrojna stranačka uhljebljenja dignuta su na razinu koja se nije mogla zalijepiti čak ni HDZ-u u najgorim kombinacijama.

I tako dok se Milanović sa svitom na državni trošak ležerno prešetava po Londonu a onda opet brzo natrag na brčkanje, građani sve više gube strpljenje uz sve glasnije negodovanje.Suša je u Slavoniji već toliko spržila da se šteta penje do preko 1,5 milijardi kuna što je informacije radi ravno dostatnim sredstvima za izgradnju sustava navodnjavanja za 15 000 hektara otvorenih poljoprivrednih površina na kojima se u takvim uvjetima može zaposliti 1,3 osobe po hektaru što je gotovo 20 000 novih radnih mjesta. Ministra usprkos svemu što se u ovom sušnom periodu događa naravno nigdje nema, biti će naime da je na onoj poznatoj Milanovićevoj „normalizaciji“ odnosno godišnjem.

Ne možemo se također oteti čudu neviđenom da statistika „šumom“ a Vlada „drumom“ jer kako drugačije protumačiti relevantni statistički podatak za srpanj o padu potrošnje od cca 5% uz istovremene izjave Ministra turizma o povećanju prihoda i broja gostiju u odnosu na prošlu godinu u istom periodu. Možete li uopće zamisliti koliki je onda realni pad potrošnje ako se i uz preko milijun gostiju, što je gotovo ravno četvrtini stanovništava RH, koji su na našem Jadranu ta potrošnja nije u mjesecu srpnju povećala već smanjila. Postoji li uopće itko dovoljno razuman i trezven u Vladi damože bar donekle jasno vidjeti već sada kakav će razvoj događaja biti na jesen budući sukladno prethodnim podacima možemo sa sigurnošću očekivati daljnji trend pada potrošnje građana, ali tada sasvim sigurno izražen i u dvoznamenkastom postotku. Za očekivati je dakle na jesen nove tisuće onih koji će isključivo radi nesposobnosti Vladeizgubiti svoje radno mjesto, za njima se na biro vraćanju i desetine tisuća onih kojima završava sezonski angažman, a onda svima slijedi novi šok koji stiže zajedno sa prvim jesenjim uplatnicama za struju i plin. I što Vlada radi ???

Njima je sada izgleda najvažnije otkriti kako neki e-mailovi informatički polupismenih ministra ili njihovih pomoćnika dospiju u javnost, a onda očito vidjevši „bijele miševe“ ustvrde kako je Vlada Zorana Milanovića zasigurno žrtva „paraobavještajnog podzemlja“, no prije će biti da je Milanovićeva Vlada iz „međuzemlja“ ili sa nekog drugog planeta.

Što god bilo da bilo,jesen i uvelo lišće uvijek bude iste asocijacije…

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)