U Zagrebu je 02.07.2011. održana proširena sjednica predsjedništva SU na kojoj je kao gost sudjelovao i ... (opširnije)

Na temu odnosa u Zagrebačkoj županiji predsjednik SU-a i koordionator Bloka umirovljenici zajedno Lazar Grujić, gostovao ... (opširnije)

Obračunavši se sa zabludama što ih domaća politička elita ima kada je u pitanju neoliberalizam, Jurčić ... (opširnije)

Gledajući što se u posljednje vrijeme događa u dvije najveće odnosno najjače koalicije, moglo bi se ... (opširnije)

Mislim da Silvano Hrelja više uopće nije u poziciji da može obmanjivati birače, pa bili to ... (opširnije)

Osječka televizija, Ljubo Jurčić u emisiji Gorana Flaudera "Karte na stol"'Hrvatska je u 20 godina potrošila, ... (opširnije)

Željko Marušić, Diana Glasnova i Lazar Grujić u emsiji Vesna Kljajić uživo na TV Z1 o ... (opširnije)

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je danas čestitku uz Dan državnosti svim građanima Republike Hrvatske. ... (opširnije)

"Vama i cijeloj Hrvatskoj čestitam Dan antifašističke borbe i praznik cijele Hrvatske. Izražavam veliko zadovoljstvo što ... (opširnije)

Prije našeg priopćenja predlažemo pogledati odnosno poslušati što je o istoj temi kazano u emisiji županijskih ... (opširnije)

Ono što u svim dobro organiziranim političkim strankama uvijek izaziva „šokove“, i redovito stvara velike unutarstranačke, ... (opširnije)

Predsjednik Hrvatskog društva ekonomista prof.dr. Ljubo Jurčić, predsjednik SU-a i koordinator Bloka umirovljenici zajedno Lazar Grujić ... (opširnije)

Nakon što je nedavno dosadašnja predsjednica gradske organizacije i vijećnica u gradskom vijeću Splita, gospođa Milica ... (opširnije)

tekst: Damir HERCEG OPATIJA - U Opatiji jedanas započelo dvodnevno savjetovanje: »Jugoistočna Europa i EU - ... (opširnije)

Prenosimo iz vjesnika od 08.06.2011.ZAGREB Potraga za političkim partnerima »Razgovaram pomalo i s nekim ljudima na ... (opširnije)

Zagrebačka županija mada u sjeni grada Zagreba se posljednjih tjedana sve češće sa negativnim temama pojavljuje ... (opširnije)

Predsjednik SU-a i koordinator Bloka umirovljenici zajedno Lazar Grujić je sa svojim zamjenikom Milivojem Špikom gostovao ... (opširnije)

Predsjednik Stranke umirovljenika i koordinator Bloka umirovljenici zajedno gospodin Lazar Grujić sa svojim suradnicima boravio je ... (opširnije)

Predsjednik SU-a i koordinator Bloka umirovljenici zajedno je sa svojim suradnicima u petak je kao gost ... (opširnije)

Je li se išta dogodilo? Na žalost, čim se ne mogu sjetiti, nijedan veliki projekt u ... (opširnije)