PRENOSIMO INTERVJU TJEDNA – IVAN JAKOBLJEVIĆ„Umirovljenici su uistinu strahovita glasačka mašinerija pa sve stranke imaju interes ... (opširnije)

Najveća opozicijska stranka SDP, već je 10 mjeseci na prvom mjestu ljestvice stranaka. U ovomjesečnom istraživanju ... (opširnije)

Prenosimo iz Umirovljeničkog listaPiše: mr.sc. Roko Markić Kao da su ti umirovljenici i nezaposleni s neba ... (opširnije)

Prenosimo iz Umirovljeničkog lista Autor Savan Tomašević: Vlada Republike Hrvatske usvojila je Plan provedbenih aktivnosti Programa ... (opširnije)

Nakon osnivanja Su-a u Zdencima, u 15 sati je održana i druga osnivačka Skupština u Virovitičko ... (opširnije)

Danas je u Virovitičko Podravskoj županiji osnovana još jedna OO SU, ovaj put u općini Zdenci. ... (opširnije)

Svim građanima RH čestitamo Dan državnosti. (opširnije)

Na današnjoj svečanosti obilježavanja Dana antifašizma u šumi Brezovica pored Siska uz nazočnost državnog političkog vrha ... (opširnije)

Danas je u Samoboru pod predsjedavanjem predsjednika SU-a Lazar Grujića sa početkom u 10:00 sati u ... (opširnije)

Matica umirovljenika Hrvatske i Savez udruga umirovljenika Mađarske zaključili su sporazum o suradnji i unapređenju prijateljskih ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo u Sisačko Moslavačkoj županiji koja je slavila svoj 17. rođendan i to ... (opširnije)

Rusija ponovo iznenadila cijeli svijet. Dok u drugim zemljama traže načine kako se spasiti, pazećina prvom ... (opširnije)

Prenosimo tekst iz mjesečnika Županijska kronika Zagrebačke županije.Umirovljenike uklopiti u aktivnosti civilnog društva Odlaskom u mirovinu, ... (opširnije)

Prenosimo otvoreno pismo predsejdnice Gradske organizacije SU Sisak, Sabine FerderberREAGIRANJE NA IZBOR DRUGOG PODPREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo pogledati na dnevniku nov@tv posljednje rezultate istraživanja rejtinga stranka, političara kao i ... (opširnije)

Osnivačke skupština Općinske organizacije SU Crnac u Virovitičko – Podravskoj županiji, sazvana je na poziv Inicijativnog ... (opširnije)

Uz nazočnost predsjednika SU-a Lazar Grujića i brojnih gostiju i članova Osnivačke Skupštine danas je u ... (opširnije)

Kada se od stabla ne vidi šuma.... Koliko je za ogromnu većinu hrvatskih građana uopće bitno ... (opširnije)

ŽO SU Zagrebačke županije održala je danas svoju Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika jednoglasno ... (opširnije)

UDRUGA ZA ZAŠTITU I PROMICANJE PRAVA LJUDI TREĆE ŽIVOTNE DOBI Povodom Međunarodnog dana prevencije zlostavljanja starih ... (opširnije)