Na vijest da se »opasno« približio tome da na izborima izađe kao kandidat Bloka Umirovljenici zajedno, ... (opširnije)

SDP prepisivanjem do svog „plana“ za umirovljenike Mi u Stranci umirovljenika i koaliciji „Blok umirovljenici zajedno“ ... (opširnije)

Da razne priče o neaktivnosti predstavnika umirovljenika u gradskom vijeću garešnice nisu bez pokrića uvjerili smo ... (opširnije)

Udruga invalida rada Đakovo i Stranka umirovljenika organiziraju odlazak na more u Biograd, hotel Albamaris od ... (opširnije)

Mirovinskom sustavu nikakva reforma ne može pomoći dok je omjer umirovljenika i radnika 1:1,25 ZAGREB - ... (opširnije)

Prenosimo iz večenjeg lista: Jurčić odlazi iz SDP-a, a listu za izbore slaže uz Mesićevu pomoć ... (opširnije)

Predsjedništvo Stranke umirovljenika je na svojoj telefonskoj sjednici od 13.05.2011. razmatrajući stanje u GO SU Split, ... (opširnije)

Boris Mioković, član Streličarskog kluba Sisak, postao je prošlog vikenda prvak Europe u streličarstvu na natjecanju ... (opširnije)

1. Kako funkcionira novi mirovinski sustav? Mirovinski sustav sastoji se od tri mirovinska stupa – prvog, ... (opširnije)

Mirovinski je sustav u Hrvatskoj tijekom2001. i 2002. godine znatno promijenjen.Način financiranja mirovina isključivo iz državnog ... (opširnije)

Predsjednik G.O. Stranke Umirovljenika gospodin Stjepan Fekete, poručuje da je došlo do raskola u HSU-a jer ... (opširnije)

VRATITI RENTGEN I PRIJEVOZ Mirovinska reforma, o kojoj se već neko vrijeme govori i u Vladi ... (opširnije)

I Grad Valpovo je nakon Belišća dobilo svoju Gradsku organizaciju Stranke umirovljenika koja je u svečanom ... (opširnije)

I ove godine 2011. Svima onima koji su nekada imali svoje radno mjesto Svima onima koji ... (opširnije)

Moramo kazati kako nam krajnje licemjerno zvuče sve glasnije izjave o brizi za umirovljenike Radimira Čačića ... (opširnije)

Gradska organizacija SU Garešnica u suradnji sa Udrugom umirovljenika grada Garešnice podIjelila je nekoliko stotina porcija ... (opširnije)

Na provedenim izborima za Vijeća mjesnih odbora na području općine Čačinci, koji su održani 13. ožujka ... (opširnije)

Redovito istraživanje agencije IPSOS PULS, koje objavljuje Dnevnik Nove TV, završeno je prije izricanja nepravomoćne presude, ... (opširnije)

Lazar Grujić spreman je pred Državnim odvjetništvom svjedočiti daje Stjepan Kožić od njega tražio da pri ... (opširnije)

Građanima lijepe naše želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs (opširnije)