Matica umirovljenika ponovo aktualizira svoju inicijativu i uputit će je svim umirovljeničkim političkim strankama s molbom ... (opširnije)

Danas je u Splitu održana tiskovna konferencija GO SU Split....S obzirom na krizu - recesiju koja ... (opširnije)

Priopćenje za medije U jednim današnjim dnevnim novinama se sa difamacijama SU-a a samim time i ... (opširnije)

Matica odbacuje neumjesne špekulacije HSU-a Hrvatska stranka umirovljenika ponovnovrlo neumjesno i neargumentirano, na svojoj web stranici, ... (opširnije)

Umirovljenici nose najveći teret gospodarske krize, ali žele demokratski dijalog i nude prijedloge za rješavanje svojih ... (opširnije)

Tema: 1. Odluka Vlade RH i Sabora o provedbi Zakona o zamrzavanju mirovina. Umirovljenici RH doživjeli ... (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA, BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO Predmet: Priopćenje Ne podržavamo nikakva okupljanja i pozive na nerede raznih ... (opširnije)

Što je to prije neki dan htio kazati ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade za gospodarstvo Petar ... (opširnije)

U Garešnici su se jučer okupili članovi Stranke umirovljenika, koja između ostalog, sa Maticom umirovljenika Hrvatske ... (opširnije)

Dok se čak 30 posto hrvatskih umirovljenika snalazi s 2.389 kuna mjesečno, koliko je iznosila najniža ... (opširnije)

Prilikom isplate iz 3. mirovinskog stupa uzimaju vam deset postoOko 187 tisuća građana štedi u trećem ... (opširnije)

S ušteđenih oko 8 milijuna kuna na mjesec ubuduće bi se financiralo proširenje prava na dodatak ... (opširnije)

Povodom Svjetskog dana socijalne pravde za sve, organiziraju: OKRUGLI STOL dana 18. veljače 2011. godine, s ... (opširnije)

Iako su uglavnom znali da ni u 2011. neće biti usklađivanja mirovina, jer je to najavljeno ... (opširnije)

Prošlo je više od 10 godina otkako se vodi dijalog između hrvatskog umirovljeničkog korpusa i vlasti, ... (opširnije)

ZAGREB - Panika zbog izmjena Zakona o mirovinskom osiguranju, posebice odredbi koje se tiču umanjenja prijevremenih ... (opširnije)

Na netom održanim izvanrednim lokalnim izborima za gradsko vijeće grada Vukovara potvrdila se najcrnja slutnja poznavatelja ... (opširnije)

Piše: Ljubica Gatarić Predsjednik uprave Hanfe Ante Samodol u intervjuu za mjesečnik Banka najavio je da ... (opširnije)

Sindikat umirovljenika traži od Vlade da pokrene zakonske izmjene kako bi se neisplata plaća i doprinosa, ... (opširnije)