Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)

Održana javna trbina u gradu Rovinj/Rovingo Pozivamo umirovljenike u borbu za veće mirovine i protiv siromaštva ... (opširnije)

Vanđelić i Špika o propucanom automobilu Turudića i Milanovićevoj retorici.... i o mirovinama   Propucani osobni ... (opširnije)

Umirovljeničke stranke imaju priliku za povijesni iskorak... Politički potres koji je uključivanjem u izborni proces za ... (opširnije)

Jeli ugrožena regularnost parlamentarnih izbora?! Ako će se cijela kampanja za parlamentarne izbore u medijskom prostoru ... (opširnije)

Radio Stubica - Panorama utorkom,   Gosti Milivoj Špika i Lazar Grujić   Tko je propustio ... (opširnije)

Premijer Plenković najavio smanjenje mirovina?! Svi koji su pozorno slušali što je predsjednik Vlade Plenković obećao ... (opširnije)

Sukobom „dvaju brda i osoba“ Hrvatskoj se „krade“ demokracija nametanjem izbora između SDP-a i HDZ-a na ... (opširnije)

Rijeka 13.03.2024. Održana javna tribina   U prostorijama MO Kozala u Rijeci održana je još jedna ... (opširnije)

Umirovljenicima ne treba ničija milostinja niti mrvice već (u prosjeku) Za 200 € veća mirovina, odmah! ... (opširnije)

Međunarodni dan žena   Svim našim dragim kćerima, sestrama, majkama, ženama i bakama upućujemo najtoplije čestitke ... (opširnije)

Umirovljenici, slušamo se sutra u jutro u emisiji Poligraf   Sutra 08.03.2024. petak u 08:05 u ... (opširnije)

Brckovljani, održana još jedna uspješna tribina   Na današnjoj tribini održanoj u Brckovljanima (ZŽ) dvojica koordinatora ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Brckovljani 05.03.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu i tiskovnu ... (opširnije)

OTV emisija Svakodnevnica 26.02.2024., gosti Lazar Grujići Milivoj Špika U emisiji Svakodnevnica na OTV-u gostovali su ... (opširnije)