Epidemiološki incident koji će posve sigurno prerasti u prvorazredni eksces tijekom aktualne situacije s pandemijom korona ... (opširnije)

Kolika je razina naše političke kulture i pismenosti, a mogli bi reći i ljudskosti pokazuje najnoviji ... (opširnije)

Događanja na hrvatskoj političkoj sceni izmjenjuju se kao na tekućoj vrpci tako da ih je čak ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici možete pročitati ogledni primjer političkog lukavsta i iskustva na hrvatskoj političkoj sceni http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-prihvatio-sve-hdzove-amandmane-a-oni-ce-ga-zauzvrat-podrzati-/938913.aspx (opširnije)

Rušenje izravno biranih predstavnika naroda najlakše je ostvarivo neusvajanjem proračuna u skupštinama i toga se dosjetio ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici preočitajte više o našoj zaduženosti: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatskoj-na-naplatu-stize-19-milijardi-kuna-godisnje--ili-privatizacija-ili-bankrot/898228.aspx (opširnije)

 Poučna i uvijek zanimljiva epizoda iz starogrčke mitologije Heraklovo je uspješno čišćenje štala elidskog kralja Augije. ... (opširnije)

U vrhu Kukuriku koalicije mislili su da će najlakše izaći na kraj baš s Borisom Miletićem ... (opširnije)

Bez obzira na to stoji li HDZ iza prosvjeda branitelja koji su još od lani utaboreni ... (opširnije)

ZAGREB -Premijer Zoran Milanović gostovao je u emisiji 2 u 9Romana Bolkovićana Jabuka TV-u gdje je ... (opširnije)

Malo je, iskreno govoreći, već postalo zamorno pričati o nevjerodostojnosti hrvatskih sindikata. O dobrohotnošću kojom su ... (opširnije)

Da se u politici može računati na neku elementarnu pristojnost, oni bi šutjeli još barem jedno ... (opširnije)

Osječki HDZ u suradnji sa Strankom umirovljenika i UHDDR-om prvi će put ove godine uoči Božića ... (opširnije)

Koalicija HDZ-SU-HSP A.S. odražala preizborni skup pred velikim borjem građana Osijeka članva i simpatizera.pored predstavljanja kandidata ... (opširnije)

U Tenju, naselju pored Osijeka su koalicijski partneri za lokalne izbore predstavili svoje kandidate i programe.U ... (opširnije)

U druženju sa mještanima Josipovca vrlo jasno je iskazana volja građana za promjenama.Veliki broj građana je ... (opširnije)

Danas je koalicija SU-HDZ-HSP A.S. u Osijeku predala kandidacijske liste za gradonačelnika i gradsko vijeće. (opširnije)

Dana 22.04.2013 god. u općini Gornja Vrba u Brodsko –posavskoj županiji potpisan je kolacijski sporazum između ... (opširnije)

Danas je u Osijeku potpisan koalicijski sporazum između HDZ -HSP AS i SU. Stranka umirovljenika je ... (opširnije)

Dana 8. travnja 2013. godine u 15:30 sati općinska organizacija stranka umirovljenika Sl. Šamac potpisala je ... (opširnije)