Prenosimo iz Umirovljeničkog lista Autor Savan Tomašević: Vlada Republike Hrvatske usvojila je Plan provedbenih aktivnosti Programa ... (opširnije)

Danas je u Virovitičko Podravskoj županiji osnovana još jedna OO SU, ovaj put u općini Zdenci. ... (opširnije)

Nakon osnivanja Su-a u Zdencima, u 15 sati je održana i druga osnivačka Skupština u Virovitičko ... (opširnije)

Svim građanima RH čestitamo Dan državnosti. (opširnije)

Danas je u Samoboru pod predsjedavanjem predsjednika SU-a Lazar Grujića sa početkom u 10:00 sati u ... (opširnije)

Matica umirovljenika Hrvatske i Savez udruga umirovljenika Mađarske zaključili su sporazum o suradnji i unapređenju prijateljskih ... (opširnije)

Prenosimo otvoreno pismo predsejdnice Gradske organizacije SU Sisak, Sabine FerderberREAGIRANJE NA IZBOR DRUGOG PODPREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo pogledati na dnevniku nov@tv posljednje rezultate istraživanja rejtinga stranka, političara kao i ... (opširnije)

Uz nazočnost predsjednika SU-a Lazar Grujića i brojnih gostiju i članova Osnivačke Skupštine danas je u ... (opširnije)

Osnivačke skupština Općinske organizacije SU Crnac u Virovitičko – Podravskoj županiji, sazvana je na poziv Inicijativnog ... (opširnije)

ŽO SU Zagrebačke županije održala je danas svoju Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika jednoglasno ... (opširnije)

SU je i u Osječko Baranjskoj županiji na svojoj osnivačkoj Skupštini ustrojila svoju županijsku organizaciju. Uz ... (opširnije)

ŽO SDP-a zagrebačke županije održala je danas 23.05.2010. godine svoju izbornu konvenciju na kojoj je izabrano ... (opširnije)

U Splitu je danas osnovana Županijska organizacija Stranke umirovljenika na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran ... (opširnije)