Osječki HDZ u suradnji sa Strankom umirovljenika i UHDDR-om prvi će put ove godine uoči Božića ... (opširnije)

HSS-ov okrugli stol u Saboru: bez zdravih obiteljskih temelja nema ni zdravog društvaBez zdravih bračnih i ... (opširnije)

Koalicija HDZ-SU-HSP A.S. odražala preizborni skup pred velikim borjem građana Osijeka članva i simpatizera.pored predstavljanja kandidata ... (opširnije)

U Tenju, naselju pored Osijeka su koalicijski partneri za lokalne izbore predstavili svoje kandidate i programe.U ... (opširnije)

U druženju sa mještanima Josipovca vrlo jasno je iskazana volja građana za promjenama.Veliki broj građana je ... (opširnije)

Dana 22.04.2013 god. u općini Gornja Vrba u Brodsko –posavskoj županiji potpisan je kolacijski sporazum između ... (opširnije)

Danas je u Osijeku potpisan koalicijski sporazum između HDZ -HSP AS i SU. Stranka umirovljenika je ... (opširnije)

Dana 8. travnja 2013. godine u 15:30 sati općinska organizacija stranka umirovljenika Sl. Šamac potpisala je ... (opširnije)

U Višnjevcu su predstavnici SU i HDZ-a, čelni ljudi gradskih organizacija pokušavali u razgovoru sa mještanima ... (opširnije)

Kandidat za gradonačelnika G Dražen Vidović, i predsjednik SU GO Osijek Dragutin Medvidović, su građanima dijelili ... (opširnije)

DANAŠNJI Dan narcisa koji se već 18 godina obilježava u Hrvatskoj podržale su i neke poznate ... (opširnije)

Glavna zadaća Miljenka Pavlakovića i koalicije triju stranaka nakon dolaska na vlast bit će Jasku iz ... (opširnije)

Na đakovačkoj političkoj sceni nastavljaju se preslagivanja uoči lokalnih izbora. Tako je na današnjoj HDZ-ovoj konferenciji ... (opširnije)

U prostorijma HDZ OBŽ, održana je konferencija za tisak na kojoj su iznešeni stvarni pokazatelji odnosa ... (opširnije)

Jastrebarsko, u organizaciji GO SU Jastrebarsko, u Zagrebačkoj županiji, umirovljenici ali i njihovi prijatelji su proveli ... (opširnije)

Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune" ogranak Đakovo, Hrvatska demokratska zajednica i Stranka umirovljenika grada Đakova ... (opširnije)

OSIJEK – Ministar Ivan Vrdoljak izjavio je da nitko normalan ne želi ulagati u Hrvatsku ni ... (opširnije)

Starenje stanovništva je svjetski trend, no hrvatska je specifičnost da kvaliteta života građana pada sa životnim ... (opširnije)

Na zajedničkom sastanku Bloka umirovljenika zajedno (BUZ) i Stranke umirovljenika, održanom prošloga tjedna, donesena je odluka ... (opširnije)

Temeljem Sporazuma, HDZ i BUZ zajedno će raditi "na zaštiti svih onih koji žive od svog ... (opširnije)