Potpisan koalicijski sporazum SU-HDZ-HSP A.S. - Danas je u Osijeku potpisan koalicijski

Danas je u Osijeku potpisan koalicijski sporazum između HDZ -HSP AS i SU. Stranka umirovljenika je u ovaj sporazum ušla kao socijalni partner, a u novoj gradskoj vlasti preuzima brigu o umirovljenicima, nezaposlenima i osobama u potrebi. Kako nas je HDZ, kao stožerna stranka, podržao u našim programima potpisom ovog sporazuma, koji je ranije dogovoren, nastavljamo sa zajedničkim aktivnostima kako u ovo predizborno vrijeme tako i nakon izbora kad nam se otvara mogučnost raditi na poboljšanju trenutno sramotno lošeg položaja svih socijalnih kategorija, a na našu žalost i umirovljenici su kontinuiranim ukidanjem stečenih prava došli u kategoriju egzistencijalno ugroženih građana.

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)