U večernjem terminu, u istraživanju agencije IPSOS PULS, Mislav Bago je objavio rezultate na temelju istraživanja ... (opširnije)

Stranka umirovljenika je politička stranka koja svojim djelovanjem na političkoj sceni RH od osnivanja 2000, do ... (opširnije)

Uskrs je najveći blagdan kršćanstva, kojim se slavi uskrsnuće Isusa Krista. Običaj je da se na ... (opširnije)

Stranka umirovljenika i Sindikat umirovljenika Hrvatske Slavonski Brod, u utorak 26. ožujka podijelio je uskrsna jaja ... (opširnije)

Danas u Zdencima je potpisana predizborna koalicija između Stranke umirovljenika, HDZ i HSS Opčine Zdenci. Uz ... (opširnije)

DANAŠNJI Dan narcisa koji se već 18 godina obilježava u Hrvatskoj podržale su i neke poznate ... (opširnije)

uz znanja engleskog, francuskog i njemačkog jezika. Na listi su ravnopravno zastupljene žene i muškarci (6+6). ... (opširnije)

Nakon objave kandidature za gradonačelnika grada Belišća, u Stranku Umirovljenika učlanjeno je novih 13 članova koji ... (opširnije)

Europski parlament je tijelo Europske unije, čije članove izabiru izravno građani država članica Europske unije svakih ... (opširnije)

Glavna zadaća Miljenka Pavlakovića i koalicije triju stranaka nakon dolaska na vlast bit će Jasku iz ... (opširnije)

Na đakovačkoj političkoj sceni nastavljaju se preslagivanja uoči lokalnih izbora. Tako je na današnjoj HDZ-ovoj konferenciji ... (opširnije)

Ovu čestitku upućujemo svima, a poglavito ženama koje trpe diskriminaciju na tržištu rada, potplaćenost, različite oblike ... (opširnije)

Stopa nezaposlenosti u prosincu prošle godine iznosila je 21,1 posto te se očekivalo da će dalje ... (opširnije)

Svečano je 8. veljače bilo na izboru najboljih sportaša Svete Nedelje. Titula najbolje sportašice u 2012. ... (opširnije)

Na izvanrednoj izbornoj skupštini izabrano novo vodstvo gradske organizacije Strane Umirovljenika za grad Našice.Za predsjednika, Zvonko ... (opširnije)

6.veljače 2013. u Općini Garčin predsjendik OO SU-a Garčin Željko Čačulović potpisao je koalicijski sporazum sa ... (opširnije)

U četvrtak, 7. veljače 2013. godine u prostorijama Gradske organizacije Stranke umirovljenika Belišća održana je 4-ta ... (opširnije)

Zagreb– Suočen s kolapsom hrvatskoga mirovinskog sustava i padom kreditnog rejtinga, ministar Mirando Mrsić najavljuje novu ... (opširnije)

Zagreb -Slavko Linić je najavio da će plaće zaposlenim u državnoj upravi kasniti, ali ne zato ... (opširnije)

Obavljena je financijska revizija za 2011, te nalaz i mišljenje ocijenjeno kao bezuvjetno.Cijeli nalaz i mišljenje ... (opširnije)