Zagreb– Suočen s kolapsom hrvatskoga mirovinskog sustava i padom kreditnog rejtinga, ministar Mirando Mrsić najavljuje novu ... (opširnije)

Zagreb -Slavko Linić je najavio da će plaće zaposlenim u državnoj upravi kasniti, ali ne zato ... (opširnije)

Obavljena je financijska revizija za 2011, te nalaz i mišljenje ocijenjeno kao bezuvjetno.Cijeli nalaz i mišljenje ... (opširnije)

U VRIJEME dok se broj nezaposlenih nezaustavljivo penje prema 400 tisuća, dok više od 900 tisuća ... (opširnije)

Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.Činjenica je da se i ... (opširnije)

Članice Gradske organizacije Stranke Umirovljenika Belišća „Bolja budućnost“ i članice nedavno osnovane Udruge Umirovljenika i Starijih ... (opširnije)

U Satnici Đakovačkoj je održana osnivačka skupština Stranke umirovljenika, po završetku i odabiru čelnih ljudi u ... (opširnije)

Danas se u Dugoj Međi okupilo stotinjak umirovljenika i mještana Opčine Zdenci koji su uz kuhano ... (opširnije)

U punom mjesnom domu Podvinja osnovana je Temeljna organizacija Stranke umirovljenika za Mjesni odbor Podvinje, ana ... (opširnije)

Dana 12.srpnja Osnovana je Općinska organizacija SU Sibinj. Za predsjednika je izabrana g. Dario Dujček, zamjenik ... (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA pita se gdje je nestao IDS nakon što je njihov saborski zastupnik Damir Kajin ... (opširnije)

Na krajnjem istočnom dijelu Hrvatske osnovana je Gradska organizacija Stranke umirovljenika za grad Ilok. Prekrasan ambijent ... (opširnije)

održana konferencija za medije na kojoj su bili nazočni članovi Stranke Zlata Halusek te predsjednik Gradske ... (opširnije)

Nastavlja se masovni prelazak članova HSU-a (Hrvatska stranka umirovljenika) u SU (Stranka umirovljenika .Nakon osnovane općinske ... (opširnije)

Stranka umirovljenika u Brodsko posavskoj županiji Bez obzira na tri saborska zastupnika koje je HSU dobio ... (opširnije)

- Članovi Stranke umirovljenika večeras su se prvi puta sastali u svojim novim prostorijama koje se ... (opširnije)