REAGIRANJE SINDIKATA UMIROVLJENIKA HRVATSKE: Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) izražava zabrinutost glede liste od 22 prioritetne mjere ... (opširnije)

Hrvatska može imati najbrže rastuću ekonomiju bez krvi, znoja i suza Ugledni ekonomist otkriva kako bi ... (opširnije)

Sa održanom javnom tribinom u Osijeku u organizaciji Bloka umirovljenici zajedno završena je prva „runda“upoznavanja javnosti ... (opširnije)

Foto: PIXESLL- Stjepan Fekete predsjednik GO SU Đakovo je danas bio domaćin Javnoj tribini, prvoj u ... (opširnije)

Obračunavši se sa zabludama što ih domaća politička elita ima kada je u pitanju neoliberalizam, Jurčić ... (opširnije)

tekst: Damir HERCEG OPATIJA - U Opatiji jedanas započelo dvodnevno savjetovanje: »Jugoistočna Europa i EU - ... (opširnije)

Prenosimo iz vjesnika od 08.06.2011.ZAGREB Potraga za političkim partnerima »Razgovaram pomalo i s nekim ljudima na ... (opširnije)

Zagrebačka županija mada u sjeni grada Zagreba se posljednjih tjedana sve češće sa negativnim temama pojavljuje ... (opširnije)

SDP prepisivanjem do svog „plana“ za umirovljenike Mi u Stranci umirovljenika i koaliciji „Blok umirovljenici zajedno“ ... (opširnije)

Na vijest da se »opasno« približio tome da na izborima izađe kao kandidat Bloka Umirovljenici zajedno, ... (opširnije)

1. Kako funkcionira novi mirovinski sustav? Mirovinski sustav sastoji se od tri mirovinska stupa – prvog, ... (opširnije)

Mirovinski je sustav u Hrvatskoj tijekom2001. i 2002. godine znatno promijenjen.Način financiranja mirovina isključivo iz državnog ... (opširnije)

I ove godine 2011. Svima onima koji su nekada imali svoje radno mjesto Svima onima koji ... (opširnije)

Moramo kazati kako nam krajnje licemjerno zvuče sve glasnije izjave o brizi za umirovljenike Radimira Čačića ... (opširnije)

Građanima lijepe naše želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs (opširnije)

Hrvatska, Osijek - prvi vikend u travnju 2011. (opširnije)

Rast potražnje za uslugama zdravstvenog turizma u svijetu potiče kriza u zdravstvenim sustavima razvijenih zemalja, visoke ... (opširnije)

U emisiji Direkt plus 13.03.2011. na temu umirovljenici i mirovine, mirovinska reforma, ujedinjenju itdgostovali su: Lazar ... (opširnije)

HTV 1 u emisiji Treća dob 21.03.2011. su gostovali: predsjendik SU i koordinator BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO ... (opširnije)

Misao vodilja obilježavanja Nacionalnog dana invalida rada je da temeljne udruge, pa tako i Udruga invalida ... (opširnije)