REAGIRANJE SINDIKATA UMIROVLJENIKA HRVATSKE: Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH) izražava zabrinutost glede liste od 22 prioritetne mjere ... (opširnije)

Gledajući što se u posljednje vrijeme događa u dvije najveće odnosno najjače koalicije, moglo bi se ... (opširnije)

Ono što u svim dobro organiziranim političkim strankama uvijek izaziva „šokove“, i redovito stvara velike unutarstranačke, ... (opširnije)

HTV 1 u emisiji Treća dob 21.03.2011. su gostovali: predsjendik SU i koordinator BLOK UMIROVLJENICI ZAJEDNO ... (opširnije)

Na netom održanim izvanrednim lokalnim izborima za gradsko vijeće grada Vukovara potvrdila se najcrnja slutnja poznavatelja ... (opširnije)

Izborna kampanja je izgleda kod nekih već dobrano započela stoga i ne treba čuditi ako u ... (opširnije)

ankete govore kako bi gradonačelnici mogli imati presudnu ulogu Izbori: Kerum i Bandić donose pobjedu HDZ-u ... (opširnije)

Matica umirovljenika Hrvatske i njeno vodstvo odlučno odbacuju lažne i tendenciozne tvrdnje u Vašoj „Obavijesti“ kojima ... (opširnije)

Naprosto je nevjerojatno sa koliko laži, mržnje, neukusa i političkog primitivizma nastupaju oni koji su doista ... (opširnije)

Relativni pobjednik osječkih izbora za vijeća gradskih četvrti i mjesnih odbora je HDZ, koji je ukupno ... (opširnije)

Po nekim informacijama ova situacija u kojoj je HSU ostala bez 3 od pet članova NO ... (opširnije)

(Reakcija na priopćenje HSU-a od 07.10.2010.) Naprosto je nevjerojatno sa koliko žara gospodin Silvano Hrelja kao ... (opširnije)

23.08.2010. U nastavku pročitajte naše prioćenje. Očito je kako neki osim gubljenja živaca gube i zdrav ... (opširnije)

Danas je u Zagrebu, Novinarski dom, uz nazočnost predsjednika SU-a Lazara Grujića, Tajnika SU-a Milivoj Špike, ... (opširnije)

Članovi BLOK-a „umirovljenici zajedno“ su sve do nedavno na doslovno svakom svom skupu, odaslanim priopćenjima ili ... (opširnije)

Najveća opozicijska stranka SDP, već je 10 mjeseci na prvom mjestu ljestvice stranaka. U ovomjesečnom istraživanju ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo pogledati na dnevniku nov@tv posljednje rezultate istraživanja rejtinga stranka, političara kao i ... (opširnije)