HSS, Hrast i Stranka umirovljenika - dogovaraju suradnju

U SREDIŠNJICI HSS-a u Zagrebu danas su predsjednici Hrvatske seljačke stranke (HSS), Hrasta i Stranke umirovljenika (SU) razgovarali o "mogućnosti i potrebama suradnje u današnjim, za hrvatske građane sve težim vremenima" s ciljem okrupnjavanja demokršćanske političke opcije.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg, predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić i predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić su u "prijateljskom ozračju" razgovarali i o "aktualnoj gospodarskoj situaciji te izrazili zabrinutost zbog odluka i poteza Kukuriku vlade", navodi u priopćenju Ured za odnose s javnošću HSS-a. Najavili su nastavak razgovora na tu temu.

Predsjednik HSS-a Branko Hrg za Hinu je nakon sastanka izjavio kako im je cilj da dođe do okrupnjavanja političke scene demokršćanske i pučke opcije. Rekao je da HSS sa Strankom umirovljenika već ima suradnju u nekim lokalnim samoupravama a sa Hrastom nemaju suradnju, ali imaju učestale kontakte.

Ljetos je Hrg potpisao sporazum s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom o trajnoj suradnji tih dviju stranaka koji podrazumijeva zajednički izlazak na izbore za Europski parlament te predsjedničke i parlamentarne izbore u Hrvatskoj.

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)