Na današnjoj tiskovnoj konferenciji tajnik stranke Žarko Delač i predsjednik GO SU Zagreba Želimirr Lang medijima ... (opširnije)

S velikim zanimanjem i interesom pratili smo javne istupe Darija Juričana alias Milana Bandića u predizbornoj ... (opširnije)

U nedostatku političkih programa, ideja i vizija, a hiperinflaciji lažnih obećanja i slatkorječivih obraćanja naciji rijetko ... (opširnije)

Na izmaku još jedne godine možemo bez velikog razmišljanja zaključiti kako će u političkom smislu ostati ... (opširnije)

Početak zasjedanja hrvatskog sabora ali nažalost sve više i njegov cjelokupni rad ostat će zapamćen jedino ... (opširnije)

Je li se nakon ove vijesti na poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/doznajemo-zbog-nemara-suda-uskok-ce-morati-bandicu-odblokirati-imovinu/1022948.aspx  još potrebno pitati zbog čega ljudi iseljavaju ... (opširnije)

Najnovije vijesti iz hrvatske metropole možete pročiutati na poveznici http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-kupio-hdz-za-202-milijuna-kuna/939068.aspx (opširnije)

Najnovi obrat na hrvatskoj političkoj sceni koji će imati dalekosežne posljedice možete pročitati na sljedećoj poveznici: ... (opširnije)

Rušenje izravno biranih predstavnika naroda najlakše je ostvarivo neusvajanjem proračuna u skupštinama i toga se dosjetio ... (opširnije)

Na sljedećoj poveznici možete pročitati kako u stvarnosti prolaze predizborna obećanja: http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-otkriva-bandic-se-reklamirao-lazima-roditelj-odgajatelj-dobivat-ce-3200-a-ne-5600-kuna-/919435.aspx (opširnije)

Na izvanredne parlamentarne izbore idemo samostalno U tekstu HINA-e, prenesenog u drugim medijima u subotu 9. ... (opširnije)

"Milan Bandić i njegova stranka inaugurirali su najbolji socijalni program u Hrvatskoj i želimo s njima ... (opširnije)

U Remetincu sam bio zbog dva, tri čovjeka koje sam zaposlio, a Holding ih je 220 ... (opširnije)

Bandić bez komentara o istrazi DORH-a:Jeste li vi bili ikad bolesni u životu? Niste, vi ste ... (opširnije)

"Bandića nema, ali 26 ruku nije osigurao i to pokazuje slabost njegove koalicije. Potrebna mu je ... (opširnije)

Postoje li zakonom definirani kriteriji po kojima se pojedinac može baviti politikom u Hrvatskoj?Prema Ustavu i ... (opširnije)

Povjerenstvo je Bandića kaznilo s 15 tisuća kuna neto mjesečne plaće kroz pet mjesečnih obrokaZAGREB- Povjerenstvo ... (opširnije)

Nitko još nije bio tako grub prema hrvatskim biračima kao gradonačelnik Zagreba. Bandić im je poručio ... (opširnije)

Bandić u Gradu gubi važne bitke pa bi uskoro mogao izgubiti i rat. Počeo je gubiti ... (opširnije)

Hoće li se Bandić i ovaj put izvući, kao što je pokušao nakon što je ulovljen ... (opširnije)