Danas je u Samoboru pod predsjedavanjem predsjednika SU-a Lazar Grujića sa početkom u 10:00 sati u ... (opširnije)

Matica umirovljenika Hrvatske i Savez udruga umirovljenika Mađarske zaključili su sporazum o suradnji i unapređenju prijateljskih ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo u Sisačko Moslavačkoj županiji koja je slavila svoj 17. rođendan i to ... (opširnije)

Rusija ponovo iznenadila cijeli svijet. Dok u drugim zemljama traže načine kako se spasiti, pazećina prvom ... (opširnije)

Prenosimo tekst iz mjesečnika Županijska kronika Zagrebačke županije.Umirovljenike uklopiti u aktivnosti civilnog društva Odlaskom u mirovinu, ... (opširnije)

Prenosimo otvoreno pismo predsejdnice Gradske organizacije SU Sisak, Sabine FerderberREAGIRANJE NA IZBOR DRUGOG PODPREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA ... (opširnije)

Zanimljivo je jučer bilo pogledati na dnevniku nov@tv posljednje rezultate istraživanja rejtinga stranka, političara kao i ... (opširnije)

Osnivačke skupština Općinske organizacije SU Crnac u Virovitičko – Podravskoj županiji, sazvana je na poziv Inicijativnog ... (opširnije)

Uz nazočnost predsjednika SU-a Lazar Grujića i brojnih gostiju i članova Osnivačke Skupštine danas je u ... (opširnije)

Kada se od stabla ne vidi šuma.... Koliko je za ogromnu većinu hrvatskih građana uopće bitno ... (opširnije)

ŽO SU Zagrebačke županije održala je danas svoju Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika jednoglasno ... (opširnije)

UDRUGA ZA ZAŠTITU I PROMICANJE PRAVA LJUDI TREĆE ŽIVOTNE DOBI Povodom Međunarodnog dana prevencije zlostavljanja starih ... (opširnije)

SU je i u Osječko Baranjskoj županiji na svojoj osnivačkoj Skupštini ustrojila svoju županijsku organizaciju. Uz ... (opširnije)

ŽO SDP-a zagrebačke županije održala je danas 23.05.2010. godine svoju izbornu konvenciju na kojoj je izabrano ... (opširnije)

U Splitu je danas osnovana Županijska organizacija Stranke umirovljenika na kojoj je jednoglasno za predsjednika izabran ... (opširnije)