Priopćenje za javnostPredsjednik G.O. S.Umirovljenika Đakovo, gospodin Stjepan Fekete podnosi amandman za proračun grada Đakova za ... (opširnije)

Pitomi podravski gradić Slatina bio je domaćin Osnivačkoj Skupštini ŽO SU Virovitičko podravske županije koja je ... (opširnije)

U prethodna dva dana održane su dvije tiskovne konferencije, prva u Hotelu Jadran 08.09. (srijeda) u ... (opširnije)

Teško je komentirati onaj dio rebalansa koji se ne odnosi na umirovljenike, kada su i svi ... (opširnije)

U organizaciji i domaćinstvu DSU-a danas je u Biogradu na moru održan radni sastanak predstavnika članica ... (opširnije)

OSIJEK/ZAGREB - Ne postoji nikakav sukob među umirovljenicima, nego samo tvrdoglavost jednog čovjeka i sukob u ... (opširnije)

Predsjednik SU-a i koordinator BLOK-a „Umirovljenici zajedno“, Lazar Grujić u društvu sa predsjednikom DSU-a Milivojem Tičarićem ... (opširnije)

Priopćenje za medije Stranke koalicije BLOK-a „Umirovljenici zajedno“ sa zadovoljstvom gledaju na posljednji rebalans proračuna RH ... (opširnije)

23.08.2010. Ujedno koristim priliku komentirati izjavu – komentar jedne „novinarke“ koja je u prilogu za emisiju ... (opširnije)

23.08.2010. U nastavku pročitajte naše prioćenje. Očito je kako neki osim gubljenja živaca gube i zdrav ... (opširnije)

Jućer je u samoborskom hotelu Lavica održana Izvještajno Izborna Skupština SU-a na koju se odazvalo gotovo ... (opširnije)

U Samoboru je predstavljena nova politička opcija - Umirovljenici zajedno. Riječ je o koaliciji pet umirovljeničkih ... (opširnije)

Danas je u Zagrebu, Novinarski dom, uz nazočnost predsjednika SU-a Lazara Grujića, Tajnika SU-a Milivoj Špike, ... (opširnije)

Predsjednik G.O. SU- a Đakovo , gospodin Stjepan Fekete poručuje lokalnoj vlasti , da se uklope ... (opširnije)

Članovi BLOK-a „umirovljenici zajedno“ su sve do nedavno na doslovno svakom svom skupu, odaslanim priopćenjima ili ... (opširnije)

Zanimljivo je ovih dana bilo gledati slušati ili pak pročitati što su sve novinari i „novinari“ ... (opširnije)

U osobno ime, te u ime Stranke umirovljenika i BLOKA „Umirovljenici zajedno“, svim građanima Hrvatske na ... (opširnije)

Slavica Kanić - Detelić jedna je od onih plemenitih duša koja bi mogla ponijeti titulu Zagrepčanka ... (opširnije)

Ako ste do sada imali bilo kakvih predrasuda o domovima umirovljenika onda će ovo predstavljanje Doma ... (opširnije)

HSU politikantski podmeće Matici umirovljenika Hrvatske Politički je dilentatizam podvaljivati najvećoj udruzi civilnog društva - Matici ... (opširnije)