Iako se vrlo rijetko osvrćemo na ideološka pitanja jer nastojimo svoje djelovanje temeljiti na osnovnim ciljevima ... (opširnije)

Čin 1. Ne tako davno hrvatski su branitelji, bez da ih je itko pitao, ostali bez ... (opširnije)

Ograničavanje slobode govora i mišljenja na internetskim portalima i društvenim mrežama postala je jedna od glavnih ... (opširnije)

Posljedice hibridnog rata u režiji predsjednika vlade svakim su danom sve vidljive. Naime više, PR plaćenik, ... (opširnije)

Više o situaciji oko ostavke ministra obrane možete pročitati na sljedećoj poveznici: http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kako-je-krsticevic-odlucio-dati-ostavku-izjava-predsjednice-tesko-ga-je-pogodila-tu-pljusku-nije-mogao-otrpjeti-nije-joj-se-htio-javiti-na-telefon/6385598/ (opširnije)

Javnost je obaviještena kako je Vlada Republike Hrvatske osnovala Nacionalno vijeće za umirovljenike i starije osobe ... (opširnije)

Scenarij iz Alana Forda: Bogati će biti još bogatiji, siromašni još siromašniji i bolesniji Mi ništa ... (opširnije)

Sramežljivo objavljeni podaci međunarodnog istraživanja o učinkovitosti naše vlade nepristrano i objektivno, rekli bi bez političke ... (opširnije)

LJUBLJANA- Slovenski parlament potvrdio je u četvrtak novu koaalicijsku vladu premijeraMireCerara, nakon čega je 16 ministara ... (opširnije)

"Ne možesenekoga zbog duga osuditi na mučenje jer je to svojevrsni genocid", zaključila je Kervatin.Udruga "Blokirani" ... (opširnije)

Na drugim prijevremenim parlamentarnim izborima Demokratska stranka umirovljenika Slovenije udvostručila je broj mandata i zauzela treću ... (opširnije)

Branitelji koji su u rat otišli sa 18, 19 ili 20 godina i koji prije rata ... (opširnije)

Ekonomski analitičari redom su najave novog rebalansa državnog proračuna i najavljene mjere za smanjenje rashoda i ... (opširnije)

ODLUKA VLADE Evo koje ćete posljedice rebalansa proračuna osjetiti na svojim džepovima Rebalans predstavlja kombinaciju zahvata ... (opširnije)

Poništite predstečajne nagodbe! Sramotne posljedice Zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi vode nas do zaključka ... (opširnije)

Broj nezaposlenih prešao je brojku od 390 tisuća, a ekonomski analitičar Guste Santini tvrdi da je ... (opširnije)

Može li se vlast koja oprašta porezna dugovanja odabranima i onda smanjuje mirovine braniteljima zvati vladom ... (opširnije)

Kad mi netko spomene štednju, novčanu, naravno, pomislim da je to mađarsko žensko ime.U zapadnim zemljama ... (opširnije)

VLADA ponovo udara po najugroženijim društvenim skupinama, ovaj put to su djeca s invaliditetom.Nakon što su ... (opširnije)

Iznenađeni oštrim priopćenjem Hrvatske narodne stranke (HNS) kojim opovrgavaju umiješanost u sadašnju situaciju s Imunološkim zavodom ... (opširnije)