Trebamo vašu donaciju... Prestanimo vjerovati u bajke vladajućih i ostvarimo ih sami!

Prestanimo vjerovati u bajke vladajućih i ostvarimo ih sami!

 

Trebamo vašu donaciju.

Umirovljenici zajedno – Politička platforma – koalicija otvorila je posebni račun kao i mogućnost da preko aplikacije GoGetFunding za prikupljanje donacija za predstojeće parlamentarne izbore svi koji nam mogu i žele pomoći svojom donacijom to od sada mogu uraditi.

Donacija koja je uplaćena od srca nam  vrijedi isto bez obzira jeli uplaćen iznos od 1 € ili 1000 €.

Hvala svima na svakom euru donacije!!

Zajednički politički cilj je IZLAZAK IZ SIROMAŠTVA

Naš je cilj izvršiti novi izračun mirovina za sve na bazi 75 - 80% neto plaće pojedinca kroz 10 najpovoljnijih godina uz aktualnu vrijednost mirovine za svaku godinu radnog staža u iznosu od 20 €, te da se nakon 65. godine ukine penalizacija.

Umirovljenici zajedno – Politička platforma treba vašu donaciju kako bi se što uspješnije pripremili za parlamentarne izbore i osvajanje što više  mandata u Hrvatskom saboru, a kampanja kao što svi znamo košta. Demokracija košta… Olovka u rukama umirovljenika na izborima snažno je oružje u borbi protiv siromaštva ljudi treće životne dobi, da bi prestala lažna obećanja svih vladajućih do sada koja su davali iz izbora u izbore moramo se izboriti da naši zastupnici u Hrvatskom saboru odlučuju o našoj sudbini.

Umirovljenici zajedno - Politička platforma, koja objedinjuje 8 umirovljeničkih stranaka, stvorena je kako bi odgovorila na nepravdu i prestala vjerovati u bajke koje pričaju svi vladajući samo zato jer je očigledno da umirovljenike trebaju samo pred izbore.

Zakon precizira da se troškovima izborne promidžbe smatraju troškovi nastali u svrhu javnog predstavljanja izbornih sudionika i njihovih izbornih programa te pozivanja birača da za njih glasuju, kao i ostali troškovi koji su izravno povezani s izbornom promidžbom.

Prema DIP-u donacija na poseban račun za financiranje troškova izborne promidžbe zakonita je crowdfunding kampanjom preko društvenih mreža, ali je potrebno znati identitet svakog donatora. Vi kao donator možete ostati anonimni na ovoj platformi, ne i za nas kao organizatore kampanje, te će vaša donacija sukladno Zakonu uz OIB biti zabilježena u izvješću o donacijama.

Važna uputa:

KAKO BI VAŠA DONACIJA BILA VALJANA PREMA DIP-U, OBAVEZNO U KOMENTARU DONACIJE NAVEDITE:
- IME I PREZIME
- OIB
- ADRESU

AKO ŽELITE SAKRITI SVOJ IDENTITET PRED DRUGIMA, ISPOD KOMENTARA ODABERITE „Hide comment from everyone but the organiser“. 

 

Za one koji bi željeli uplatiti donaciju a ne služe se Internet bankarstvom istu mogu uplatiti običnom uplatnicom na posebni transakcijski račun kod PBZ koji je za koaliciju Umirovljenici zajedno – Politička u platforma, SU, BUZ i DSU otvorila Stranka umirovljenika (SU), Jurišićeva ulica 1/5, 10000 Zagreb.

IBAN računa HR87 2340 0091 5112 6875 1

SWIFT CODE: PBZGHR2X

Prema Zakonu obvezni ste prilikom uplate navesti svoje puno ime i prezime, adresu i OIB.

U Zagrebu, 12.02.2024.

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma

Milivoj Špika - Koordinator za medije

Lazar Grujić – Koordinator za suradnju sa političkim strankama i udrugama

 

Horvat je pozvala ljude, kako je rekla, s političkim nervom da se stranci priključe, bili stari ili ... (opširnije)

https://www.youtube.com/watch?v=tzq_5F3o9XQ&list=RDCMUCal-aAsgdFogW3SQy54UQ3w&start_radio=1 Trebaju li plaće ministrima rasti 60 do 80 posto, dok će istovremeno uz usklađenje mirovine ... (opširnije)

https://www.mirovina.hr/mirovine/u-iscekivanju-uskladivanja-udio-mirovine-u-placi-stagnira-na-40-posto/   Više od 267.000 hrvatskih umirovljenika mjesečno preživljava s oko 366 eura. Udio njihove prosječne ... (opširnije)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLyDX3u534lqnWL7nrwhxSjfrYpVo9rQdN   Dogodio se još jedan u nizu slučajeva smrtnog stradavanja korisnika privatnih domova za starije ... (opširnije)

Milanović: Neću šutke gledati nepravdu koju trpe umirovljenici 20.07.2024. Zadnja izmjena 14:50 Autor: V.G./HRT/Hina   Zoran ... (opširnije)

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)