BUZ je opet četvrta politička snaga u RH

Prema istraživanju Ipsos pulsa za svibanj 2012. godine Blok umirovljenici zajedno koji nije ušao u Sabor sa rejtingom od 3,7% čvrsto drži četvrto mjesto na ljestvici svih stranaka u RH. Iza nas odnosno Bloka umirovljenici zajedno su redom Lista Ivana Grubišića s 3,6 posto. HDSSB je na 3,5 posto. Pravaši su na 3,2 posto, HNS Su na 2,4 posto, HSS je na 2,2, a HSZ na 1,9 posto. Pravaši Ruže Tomašić su na 1,7, HSLS na 1,6 posto, IDS na 0,7, Kerumova stranka na 0,4 posto i SDSS na 0,4 posto itd…..

TAGOVI:

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)