Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje (opširnije)

Sve naše sugrađane u našoj domovini i izvan nje podsjećamo na sutrašnji Dan sjećanja na žrtve ... (opširnije)

Prije početka obilježavanja kao državnog blagdana i ove se godine sjećamo svih žrtava Domovinskog rata i ... (opširnije)

I ove je godine dostojanstveno obilježen dan sjećanja na vukovarske žrtve, a brojni su članovi naše ... (opširnije)

Vukovar- simbol hrabrosti, odavanja pijeteta žrtvama, mjesto sjećanja, zajedništva, jedinstva... (opširnije)

da su naši branitelji zaslužni što se i ove godine možemo u miru i dostojanstvu prisjetiti ... (opširnije)

Promovirajući stranku i kandidate na nedavno završenim parlamentarnim izborima naši su članovi vrijedno radili i na ... (opširnije)

Na središnjem zagrebačkom trgu u organizaciji naše stranke i udruge Umirovljenici zajedno započela je trodnevna humanitarna ... (opširnije)

U prigodi dana sjećanja na jednu od najvećih tragedija u Domovinskom ratu ne zaboravljamo patnje stanovnika ... (opširnije)

Danas je u Vukovaru potpisana koalicija SDP-HNS-SU. Ova Koalicija je preduvjet dobre suradnje i jamstvo stabilnosti ... (opširnije)

Studeni je godinama u znaku obilježavanja sjećanja na tragične dane i žrtve koje je Vukovar pretrpio ... (opširnije)

Udruga veterana 3. gardijske brigade „Kune" ogranak Đakovo, Hrvatska demokratska zajednica i Stranka umirovljenika grada Đakova ... (opširnije)

Isto tako, simpatizeri bloka upoznati su kako će BUZ na predstojećim lokalnim izborima ići zajedno u ... (opširnije)

U TRENUCIMA kada se cijela Hrvatska prisjeća vukovarskih žrtvi, razaranja i smrti, Nikolina Burčak sve nas ... (opširnije)

Stranka umirovljenika širi jedra po Vukovarsko-srijemskoj županiji, pa je tako 13. kolovoza održana Izborna skupština za ... (opširnije)

SU Brodsko-posavske županije organizirala je jednodnevni izlet u Vukovarsko-srijemsku županiju gdje su ih ugostili Stranka umirovljenika ... (opširnije)

Povjerenik za grad Vukovar gospodin Branimir Margeta i gospođa Marija Bertić kažu da je došlo vrijeme ... (opširnije)

Nakon što su zapalili svijeće na Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, članovi koalicije BUZ – ... (opširnije)

Na netom održanim izvanrednim lokalnim izborima za gradsko vijeće grada Vukovara potvrdila se najcrnja slutnja poznavatelja ... (opširnije)