Na 8. tematskoj Konvenciji SDP-a sudjelovalo je i izaslanstvo Stranke umirovljenika predvođeno predsjednikom Lazarom Grujićem. Time ... (opširnije)

U sklopu predstavljanja deklaracije Za dobro društvo i programskih inicijativa SDP-a u ponedjeljak, 4. veljače održana ... (opširnije)

Nastavljajući suradnju sa Socijaldemokratskom partijom Hrvatske (SDP) ovog vikenda je Stranka umirovljenika domaćin tribine koja će ... (opširnije)

Najnoviji politički program SDP-a na terenu i nadalje predstavlja politički tajnik Davorko Vidović te je tako ... (opširnije)

U organizaciji SDP-a, Gradske organizacije Slavonski Brod održana je tribina i predstavljen program stranke za dobro ... (opširnije)

Nastavljajući promociju programa Za dobro društvo politički tajnik SDP-a Davorko Vidović posjetio je stranačku bazu u ... (opširnije)

U ime članova Stranke umirovljenika, Saveza udruga umirovljenici zajedno zgodne skraćenice (SUZA), svih mojih suradnika i ... (opširnije)

Što se događa u oporbenim redovima na hrvatskoj političkoj sceni možete pročitati na poveznici http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bernardic-hrvatska-se-ne-smije-ponasati-kao-igraliste-uvrijedenih-djecaka-koji-se-svadaju-pa-nadmecu-tko-vise-voli-ministra-obrane/6394880/ (opširnije)

Na sljedećoj poveznici preočitajte više o našoj zaduženosti: http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatskoj-na-naplatu-stize-19-milijardi-kuna-godisnje--ili-privatizacija-ili-bankrot/898228.aspx (opširnije)

U vrhu Kukuriku koalicije mislili su da će najlakše izaći na kraj baš s Borisom Miletićem ... (opširnije)

ZNATE li, ovako bez googlanja, koliko je danas u Hrvatskoj otprilike nezaposlenih? Kako se zadnja dva ... (opširnije)

U ovom trenutku tražiti Milanovićevu smjenu ne znači ništa drugo nego žurno dovoditi Karamarka na vlast. ... (opširnije)

Snažniji, bolje strukturiran i organiziran partner u koaliciji, obično bolje podnese politički pad, negoli stranka koja ... (opširnije)

Najnovije istraživanje popularnosti stranka pokazuje jasan trend porasta popularnosti BUZ-a ….. (opširnije)

Završila još jedna cirkuska predstava u režiji Marasović – Jurjević (HDZ – SDP)Dujomir Marasović (HDZ) i ... (opširnije)

Iako je SDP prvi u I izbornoj jedinici, Zoran Milanović je tek treći, iza Jurčića i ... (opširnije)

Net.hr. Video intervjua možete pogledati u nastavku… iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/WJDsPUlF3Gc" frameborder="0" allowfullscreen/iframe iframe width="560" height="315" ... (opširnije)

I zar je to toliko teško? Nekako su se svi od medija pa do kandidata iznenadili ... (opširnije)

U normalnim sredinama u kojima se poštuju Zakone i integritet drugih bi se nakon objavljene neistine ... (opširnije)

Koliko je teško biti stručnjak a lako ispasti lupetalo su nedavno javnosti vrlo zorno demonstrirali predsjednik ... (opširnije)