U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)

U Brodsko - posavskoj županiji Stranka umirovljenika izlazi na lokalne izbore na svim raznama u koaliciji ... (opširnije)

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju ... (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Sukladno odlukama najviših stranačkih tijela u pojedinim su sredinama potpisani koalicijski sporazumi sa našim najvećim strankama ... (opširnije)

Predsjednik Stranke umirovljenika Lazar Grujić predao je u četvrtak, 4. svibnja Gradskom izbornom povjerenstvu kandidaturu za ... (opširnije)

Analiza lokalnih izbora, g. Lazar Grujić predsjednik Stranke umirovljenika i g. Silvano Hrelja predsjednik HSU komentiraju ... (opširnije)

Svim članovima Stranke umirovljenika ali i građanima zahvaljujemo na izlasku na birališta.Izbori su, svi imaju neka ... (opširnije)

Koalicija stranaka HDZ-SU-HSP A.S. su na današnjem predstavljanju u Sarvašu upoznali građane sa planovima i programima ... (opširnije)

Kandidat Sranke Umirovljenika, Hrvatske Seljačke Stranke i Udruge Umirovljenika i Starijih Osoba za gradonačelnika grada Belišća ... (opširnije)

Stranka umirovljenika ŽO Osijek, na lokalne izbore na razini županije izlazi samostaljno.Na listi su zastupljeni predstavnici ... (opširnije)

Danas je koalicija SU-HDZ-HSP A.S. u Osijeku predala kandidacijske liste za gradonačelnika i gradsko vijeće. (opširnije)

Danas 15. travnja u Križevcima je između Stranke umirovljenika i Hrvatske seljačke stranke potpisan koalicijski sporazum ... (opširnije)

Na đakovačkoj političkoj sceni nastavljaju se preslagivanja uoči lokalnih izbora. Tako je na današnjoj HDZ-ovoj konferenciji ... (opširnije)

Loši političari bivaju izabrani zahvaljujući dobrim građanima koji ne izlaze na izbore.Činjenica je da se i ... (opširnije)