Reportaža OTV-a na temu Razotkrivanje podvale HSU-a

Reportaža OTV-a na temu Razotkrivanje podvale HSU-a

 

Razotkrili samo jednu perfidnu laž HSU-a kojom pokušavaju još jednom prevariti umirovljenike, a rezultiralo bi realnim smanjenjem mirovina.

HSU besramno laže kada obećavaju povećanje mirovina do 58% prosječne plaće kroz 4 godine povećanjima od 3-5% svake godine…

Činjenica je da čak i u slučaju da odjednom povećaju mirovine kako su rekli ukupno 18% iste ne bi dosegle 58% prosječne plače (1208 €) već 48%... Još je poraznije ako se uzme u obzir da ukupno povećanje najavljuju kroz 4 godine zaboravljajući ili ignorirajući kolika će prosječan plaća biti za 4 godine ako je sada 1208 €…

Jasno je svakom danom sve većem broju umirovljenika a očito i svima u HSU-u da jedino prijedlogom Umirovljenici zajedno – Političke platforme kroz novi izračun mirovina po novim parametrima, i to odmah a ne za 4 godine, možemo doći do mirovine koja će biti na 60% prosječne plaće, baš kao što je HDZ obećao još davne 2016. godine.

VIDEO REPORTAŽU POGLEDAJTE NA OVOM LINKU....

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)