UMIROVLJENICI ZAJEDNO – održana Javna tribina u Osijeku

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – održana Javna tribina u Osijeku

HTV - Grujić: Vladajući trebaju umirovljenike od izbora do izbora

Politička platforma Umirovljenici zajedno, koja objedinjuje 8 umirovljeničkih stranaka, stvorena je kako bi odgovorila na nepravdu i prestala vjerovati u bajke koje im pričaju vladajući jer je očigledno da umirovljenike trebaju samo pred izbore - rečeno je na Javnoj tribini Platforme u Osijeku.

- Udružili smo se da odgovorimo na nepravdu, da, naprosto, prestanemo vjerovati u bajke koje nam vladajući pričaju, jer oni nas trebaju od izbora do izbora. Kad se završe izbori, više ne vode brigu o nama i ovo je osam umirovljeničkih stranaka udruženo u jednu koja će nastupiti, rekao je Lazar Grujić, koordinator za suradnju s političkim strankama i udrugama platforme Umirovljenici zajedno.

NA OVOM LINKU MOŽETE POGLEDATI REPORTAŽU HTV-a U CIJELOSTI

NA OVOM LINKU J EREPORTAŽA HRVATSKOG RADIJA

 

 

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Brckovljani 05.03.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu i tiskovnu ... (opširnije)

OTV emisija Svakodnevnica 26.02.2024., gosti Lazar Grujići Milivoj Špika U emisiji Svakodnevnica na OTV-u gostovali su ... (opširnije)

Umirovljenici ne nasjedajte na ovu prevaru SUH-a Umirovljenici, pogledajte dobro što SUH radi jer vam ovom ... (opširnije)

Još jedan pokušaj prevare umirovljenika, ovaj puta od SUH-a!? Nakon cijelog prošlog mandata Vlade HDZ-a i ... (opširnije)

Kako do minimalne mirovine od 800 eura i da se na mjesto u Sv. Antunu ne ... (opširnije)

Politička platforma Umirovljenici zajedno održala javnu tribinu – cilj povećati mirovine   Nakon gotovo 30 godina ... (opširnije)

Umirovljenici u super izbornoj godini moraju glasati za sebe… Kako nam se približavaju parlamentarni izbori sve ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Karlovac 26.02.2024.   Pozivamo vas na Javnu tribinu i ... (opširnije)

U Sisku održana, još jedna, uspješna Javna tribina Umirovljenici su poput zadnje rupice na vladinu sviralu ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu Sisak 23.02.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu koja će se održati 23.02.2024. ... (opširnije)