UMIROVLJENICI ZAJEDNO – održana Javna tribina u Osijeku

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – održana Javna tribina u Osijeku

HTV - Grujić: Vladajući trebaju umirovljenike od izbora do izbora

Politička platforma Umirovljenici zajedno, koja objedinjuje 8 umirovljeničkih stranaka, stvorena je kako bi odgovorila na nepravdu i prestala vjerovati u bajke koje im pričaju vladajući jer je očigledno da umirovljenike trebaju samo pred izbore - rečeno je na Javnoj tribini Platforme u Osijeku.

- Udružili smo se da odgovorimo na nepravdu, da, naprosto, prestanemo vjerovati u bajke koje nam vladajući pričaju, jer oni nas trebaju od izbora do izbora. Kad se završe izbori, više ne vode brigu o nama i ovo je osam umirovljeničkih stranaka udruženo u jednu koja će nastupiti, rekao je Lazar Grujić, koordinator za suradnju s političkim strankama i udrugama platforme Umirovljenici zajedno.

NA OVOM LINKU MOŽETE POGLEDATI REPORTAŽU HTV-a U CIJELOSTI

NA OVOM LINKU J EREPORTAŽA HRVATSKOG RADIJA

 

 

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)