Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu

Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon predstavljanja svih glavnih programskih smjernica među kojima je svakako na prvom mjestu prijedlog za „Ponovni izračun mirovina za sve na bazi 75-80% neto plaće u posljednjih ili najboljih 10 godina uz ukidanje penalizacije sa navršenih 65 godina života uz AVM od 18,5 €  što za puni radni staž znači najmanju mirovinu od 750 €“ je nagrađena rejtingom za mjesec studeni od 1,8% što je samo po sebi najbolja potvrda da usprkos mnogim blokadama na koje nailazimo naše rješenje za problem rastućeg siromaštva umirovljenika biva sve više prihvaćeno od samih umirovljenika.

Uz dovoljnu potporu birača, posebno umirovljenika, ni izborni prag od 5% više nije  tako daleko… a predstavljao bi garanciju da sa dovoljnim brojem zastupnika naše prijedloge možemo i provesti u djelo.

Zahvaljujemo se svima na ukazanom povjerenju

UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma

Milivoj Špika - Koordinator za medije

Lazar Grujić – Koordinator za suradnju sa političkim strankama i udrugama

 

 

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Brckovljani 05.03.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu i tiskovnu ... (opširnije)

OTV emisija Svakodnevnica 26.02.2024., gosti Lazar Grujići Milivoj Špika U emisiji Svakodnevnica na OTV-u gostovali su ... (opširnije)

Umirovljenici ne nasjedajte na ovu prevaru SUH-a Umirovljenici, pogledajte dobro što SUH radi jer vam ovom ... (opširnije)

Još jedan pokušaj prevare umirovljenika, ovaj puta od SUH-a!? Nakon cijelog prošlog mandata Vlade HDZ-a i ... (opširnije)

Kako do minimalne mirovine od 800 eura i da se na mjesto u Sv. Antunu ne ... (opširnije)

Politička platforma Umirovljenici zajedno održala javnu tribinu – cilj povećati mirovine   Nakon gotovo 30 godina ... (opširnije)

Umirovljenici u super izbornoj godini moraju glasati za sebe… Kako nam se približavaju parlamentarni izbori sve ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu – tiskovnu konferenciju Karlovac 26.02.2024.   Pozivamo vas na Javnu tribinu i ... (opširnije)

U Sisku održana, još jedna, uspješna Javna tribina Umirovljenici su poput zadnje rupice na vladinu sviralu ... (opširnije)

Poziv na javnu tribinu Sisak 23.02.2024. Pozivamo vas na Javnu tribinu koja će se održati 23.02.2024. ... (opširnije)