Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“

 

Pa jesu li (SUH, MUH, HSU, Silvano Hrelja) oni normalni?? Svojim su djelovanjem doveli dvije trećine umirovljenika od njih 1,2 milijuna do teške bijede i siromaštva, i onda se ljute jer njihove greške netko želi i zna kako ispraviti…. svojim reakcijama samo su potvrdili sve ono za što smo ih opravdano prozvali…

Za „Pudlice i poltrone“ je traženje normalne mirovine za 750 tisuća umirovljenika od strane Platforme Umirovljenici zajedno znači „zagađivanje medijskog prostora“ a njihovo (SUH, MUH, HSU, Silvano Hrelja….) višegodišnje parazitsko ponašanje i trgovanje interesima umirovljenika koje je rezultiralo nikada većim siromaštvom umirovljenika valjda „doprinosom“ kojem bi se umirovljenici trebali diviti… cccc


Kako li su samo ti "predstavnici umirovljenika“ genijalno zaključili da "nije sve u mirovini"?? Valjda misle da umirovljenici u još većem broju trebaju prebirati po kontejnerima!! SRAMOTA.. Očito je da u svojoj brzi za očuvanju sinekura uopće ne razumiju ili ne žele prihvatiti činjenicu da za cca 750 tisuća umirovljenika od visine njihove mirovine koja im nije dostatna za život sve započinje…

SUH, MUH, HSU i Silvano Hrelja, koji očito ima problema i sa matematikom, ne žele problem rastućeg siromaštva rješavati u korijenu, dakle ne žele u prvi plan staviti povećanje mirovina kao polazišno rješenje, već parazitirati na raznim smiješnim PR prijedlozima koji za 750 tisuća umirovljenika zapravo ništa ne rješavaju jer se radi o raznim „vatrogasnim“ mjerama sa kratkotrajnim učincima….

Potpuno su u pravu kada kažu da mi želimo prije bilo čega drugog PODIĆI MIROVINE, i to upravo na način za koji umirovljenici daju plebiscitarnu podršku, i od toga nećemo odustati. Tak kada to uradimo odnosno dovedemo sve umirovljenike do normalne mirovine možemo pričati o mnoštvu razni dodataka ili prava… ali prvo podići mirovine i to da još jednom ponovimo za one kojima je možda promaklo…

Prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno je ponovni izračun mirovina na bazi 75-80% neto plaće u posljednjih ili najboljih 10 godina uz ukidanje penalizacije sa navršenih 65 godina života uz AVM od 18,5 € što za puni radni staž osigurava najmanju mirovinu od 750 €

 

 

HRVATSKI RADIO 17.05.2024. EU izbori 2024.   predstavljanje UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU   EUROPSKI IZBORI ... (opširnije)

Hrvatska mora puno više ulagati u smještajne kapacitete za starije i nemoćne Prema Programu stabilnosti Republike ... (opširnije)

Zašto 95% umirovljenika birajući isto očekuje promjene? Kod velikog broja birača u Hrvatskoj, posebno umirovljenika sa ... (opširnije)

Nacionalni dan palijativne skrbi, 11. svibnja Uoči Nacionalnog dana palijativne skrbi nositelj koalicijske liste UMIROVLJENICI ZAJENDO, ... (opširnije)

Sretan i blagoslovljen Uskrs U ime Umirovljenici zajedno – Političke platforme želimo vam najiskrenije čestitati Uskrs ... (opširnije)

9. lipnja je prilika da se ispravi greška učinjena 17. travnja, iskoristimo je! Umirovljenici  su 17. ... (opširnije)

Program „UMIROVLJENICI ZA EUROPU“   Zašto bi umirovljenici trebali biti zastupljeni u EU parlamentu? Zastupljenost UMIROVLJENICI ... (opširnije)

1. Svibanj, Međunarodni praznik rada   Svima onima koji su nekada imali svoje radno mjesto Svima ... (opširnije)

Je li Hrvatska zemlja siromašnih umirovljenika? Na fotografijama vidimo najkvalitetniju teletinu na žaru ili gradelama, ovisno ... (opširnije)

Peticija SUH-a ili još jedna PR predstava Jasne Petrović...  Sindikat umirovljenika Hrvatske (SUH), sa po njihovim ... (opširnije)