Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“

 

Pa jesu li (SUH, MUH, HSU, Silvano Hrelja) oni normalni?? Svojim su djelovanjem doveli dvije trećine umirovljenika od njih 1,2 milijuna do teške bijede i siromaštva, i onda se ljute jer njihove greške netko želi i zna kako ispraviti…. svojim reakcijama samo su potvrdili sve ono za što smo ih opravdano prozvali…

Za „Pudlice i poltrone“ je traženje normalne mirovine za 750 tisuća umirovljenika od strane Platforme Umirovljenici zajedno znači „zagađivanje medijskog prostora“ a njihovo (SUH, MUH, HSU, Silvano Hrelja….) višegodišnje parazitsko ponašanje i trgovanje interesima umirovljenika koje je rezultiralo nikada većim siromaštvom umirovljenika valjda „doprinosom“ kojem bi se umirovljenici trebali diviti… cccc


Kako li su samo ti "predstavnici umirovljenika“ genijalno zaključili da "nije sve u mirovini"?? Valjda misle da umirovljenici u još većem broju trebaju prebirati po kontejnerima!! SRAMOTA.. Očito je da u svojoj brzi za očuvanju sinekura uopće ne razumiju ili ne žele prihvatiti činjenicu da za cca 750 tisuća umirovljenika od visine njihove mirovine koja im nije dostatna za život sve započinje…

SUH, MUH, HSU i Silvano Hrelja, koji očito ima problema i sa matematikom, ne žele problem rastućeg siromaštva rješavati u korijenu, dakle ne žele u prvi plan staviti povećanje mirovina kao polazišno rješenje, već parazitirati na raznim smiješnim PR prijedlozima koji za 750 tisuća umirovljenika zapravo ništa ne rješavaju jer se radi o raznim „vatrogasnim“ mjerama sa kratkotrajnim učincima….

Potpuno su u pravu kada kažu da mi želimo prije bilo čega drugog PODIĆI MIROVINE, i to upravo na način za koji umirovljenici daju plebiscitarnu podršku, i od toga nećemo odustati. Tak kada to uradimo odnosno dovedemo sve umirovljenike do normalne mirovine možemo pričati o mnoštvu razni dodataka ili prava… ali prvo podići mirovine i to da još jednom ponovimo za one kojima je možda promaklo…

Prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno je ponovni izračun mirovina na bazi 75-80% neto plaće u posljednjih ili najboljih 10 godina uz ukidanje penalizacije sa navršenih 65 godina života uz AVM od 18,5 € što za puni radni staž osigurava najmanju mirovinu od 750 €

 

 

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)

Koliko neke ankete imaju veze sa stvarnim stanjem?!   Tko god je jučer na nov@tv pratio ... (opširnije)