RTL - STANJE NACIJE - ZORAN ŠPRAJC - PENZIONERI NA ULICAMA

VIDEO RTL - STANJE NACIJE - ZORAN ŠPRAJC

16.06.2023. PENZIONERI NA ULICAMA

Zašto je štrajk umirovljenika najopasniji? Oni se ne boje ničega jer nemaju što izgubiti: Sve su već odavno izgubili

Svima su, eto, u Hrvatskoj došli bolji dani. Državni službenici dobit će nikad veće plaće. I medicinske sestre će dobiti povišicu i liječnici i suci i pravosudni službenici, svima je procvalo. I Nepalcima će biti bolje za šalterom nego za lopatom. Evo i Srbima krenulo, svima krenulo osim umirovljenicima.

Danas je u Hrvatskoj bolje biti Srbin nego umirovljenik. Politička platforma Umirovljenici zajedno najavljuje štrajk i prosvjed. Vlada je na ovo odmah reagirala i ovlastila Silvana Hrelju da govori u njezino ime. Hrelja je, podsjetimo, osnovao Stranku umirovljenika čim je postao punoljetan i od tada je neizostavni koalicijski partner svake vlade.

Hrelja je odmah dao do znanja da briga koju ova Vlada iskazuje za umirovljenike nije iskazala nijedna druga vlada. E to bi doista moglo napraviti probleme, pogotovo u gradskom prometu jer su tramvaji iovako ionako već zakrčeni umirovljenicima, trgovi i ulice isto, nikog drugog ii nema na njima osim umirovljenika.

Umirovljenici se ne boje policije i vodenih topova jer nemaju što izgubiti, sve su već odavno izgubili. Obzirom da su naši umirovljenici prošli već nekoliko ratova imaju bogato revolucionarno iskustvo a ako oni krenu u štrajk moglo bi doći do kolapsa u cijelom gospodarstvu. Jer ako bake i dede prestanu čuvati unuke, roditelji više neće moći na posao.

Drugim riječima Vladi bi bilo bolje da što prije ispuni njihove zahtjeve prije nego umirovljenici pokažu zube

https://danas.hr/stanje-nacije/zasto-je-strajk-umirovljenika-najopasniji-oni-se-ne-boje-nicega-jer-nemaju-sto-izgubiti-sve-su-vec-odavno-izgubili-7e1e638c-0c7c-11ee-807b-0ee8f36581c7?utm_source=net.hr&utm_medium=qpq&utm_campaign=razmjena

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)