Neprofesionalnost ili politikantstvo HINE dovoljan razlog za ostavku!

Reagirajući na brojne nepoznanice vezane uz cijepljenje starijih osoba cjepivom AstraZeneka tijekom jučerašnjeg dana objavili smo priopćenje predsjedništva Stranke umirovljenika i predložili Vladi RH da razmotri naš prijedlog o necijepljenu tim cjepivom osoba starijih od 65 godina. Javno priopćenje je imalo veliki medijski odjek i objavljeno je u svim relevantnim televizijskim, tiskovnim i Internet medijima. Zbog toga smo s nevjericom pročitali današnje priopćenje Hrvatske informativne agencije (HINA) pod naslovom: Stranka umirovljenika: Odustanite od cjepiva AstraZenece, nije sigurno za starije. Naime u daljnjem tekstu i nekoliko rečenica očigledno je kako se izjava odnosi na Hrvatsku stranku umirovljenika koje je reagirala retroaktivno pokušavajući se ubaciti u medijski vlak brojnih reakcija umirovljeničkih udruga i Stranke umirovljenika! Stoga javno prozivamo državnu medijsku kuću za neprofesionalnost i neznanje koje vrišti iz članka potpisanog s HINA. Svjesni toga kako je krhko znanje i da autor koji se krije iza potpisa HINA ne poznaje elementarnu razliku između političkih stranaka u Hrvatskoj preporučujemo mu da se ne bavi novinarstvom već nekim drugim poslom. No bojimo se ipak kako je riječ o svjesnoj provokaciji ravnateljice HINE koja se odjednom skriva iza dva imena iako je dobro poznato kako je riječ o bivšoj glasnogovornici HSU-a i samo jednoj u nizu nekompetentnih uhljeba.

 

Stoga ovim putem pozivamo ravnateljicu HINE na ostavku zbog neprofesionalnog pristupa poslu, konstantne sprege s pojedinim političkim strankama, a osobito s HSU-om iz koje se vinula u menadžerski – bolje rečeno uhljebnički svijet.

U nedjelju 09. svibnja, tjedan dana prije izbora, članovi Stranke umirovljenika Sisačko - moslavačke županije bili ... (opširnije)

U Brodsko - posavskoj županiji Stranka umirovljenika izlazi na lokalne izbore na svim raznama u koaliciji ... (opširnije)

U nemogućnosti organiziranja velikih skupova i predizbornih okupljanja promidžbeni tiskani materijal ima još veću ulogu u ... (opširnije)

Nakon potpisanih sporazuma o koalicijskoj suradnji u 8 hrvatskih županija zadnjeg smo dana predviđenog za predaju ... (opširnije)

Svima koji slave uskrsnuće Isusovo prema Julijanskom kalendaru želimo Sretan Uskrs uz tradicionalni pozdrav Hristos voskrese, ... (opširnije)

Svima koji ulaze ili su već u svijetu rada, poduzetništva i obrta čestitamo Međunarodni praznik rada. (opširnije)

Pred biračima će uskoro biti novi test kojim će odrediti smjer kretanja u svojim lokalnim sredinama! ... (opširnije)

Nakon učestalih medijskih istupa, organizacijom stranačkih podružnica na terenu te pokretanjem inicijativa Zajedno smo jači i ... (opširnije)

Medijska haranga vezana uz covid dodatak još je jednom pokazala kako se činjenice i istina prilagođavaju ... (opširnije)

Unatoč brojnim predizbornim aktivnostima i pripremama za izlazak na predstojeće lokalne izbore diljem Hrvatske naši članovi ... (opširnije)