Suradnja umirovljeničkih stranaka i udruga nema alternative!

Procesi i aktivnosti u modernoj političkoj praksi vrlo su složeni i često nepredvidivi. Puls biračkog tijela i glasačke preferencije umnogome ovise o brojnim okolnostima i aktualnim zbivanjima ali sve više i o marketinškim alatima. Svjesni ovih okolnosti pripremili smo nekoliko različitih političkih projekata koje namjeravamo realizirati  u narednom razdoblju. Zadovoljstvo nam je izvijestiti javnost kako s današnjim danom objavljujemo i započinjemo s realizacijom prvog u nizu pod nazivom Zajedno smo jači - ZSJ! Riječ je o političkom programu https://www.stranka-umirovljenika.hr/media/dokumenti/d37eb5a1-9d49-420b-a25b-af417d1a5acd.pdf i inicijalnom pismu s pozivom na suradnju poslanom u interesu umirovljenika u prvom redu umirovljeničkim strankama. U sljedećoj fazi objavit ćemo i Povelju Zajedno smo jači!

Čestitamo 22. lipanj - Dan antifašističke borbe! (opširnije)

Nedavno završeni loklalni izbori pokazali su kako tradicionalne stranke polako gube teren i ako nešto ne ... (opširnije)

Zbog učestalih upita vezanih uz nejasnoće oko Covid dodatka obavještavamo sve zainteresirane kako brojne odgovore mogu ... (opširnije)

Tijekom vikenda dužnosnici Stranke umirovljenika posjetili su Zadar i sastali se sa novoizabranim vijećnicima Stranke umirovljenika ... (opširnije)

Objavljujemo zanimljiv članak za populaciju umirovljenika na poveznici https://www.mirovina.hr/novosti/sve-se-vise-prica-o-dolasku-inflacije-evo-sto-ona-moze-napraviti-vasim-mirovinama/ (opširnije)

Nedavno završeni lokalni izbori bili su za našu stranku vrlo bremeniti, a posebno provedba predizborne kampanje ... (opširnije)

Moja Hrvatska! Ni brda nisu, ni doline, ni rijeke, ni more, ni oblaci nisu, ni kiša, ... (opširnije)

Nakon provedenog prvog kruga lokalnih izbora Stranka umirovljenika je polučila znatno bolje rezultate u odnosu na ... (opširnije)

Završavajući izbornu kampanju u Sisačko - moslavačkoj županiji kandidati na listi Stranke umirovljenika predstavili su se ... (opširnije)

Lista za Rijeku, Kvarnerska inicijativa - regionalna platforma, Stranka umirovljenika i nezavisni Marinko Koljanin ulaze odlučni ... (opširnije)