U Valpovu potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore HSU-a i SU-a !

U četvrtak, 6. travnja 2017. predsjednici gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) i Stranke umirovljenika (SU) potpisali su u Valpovu koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore.

Sporazum su u maloj gradskoj vijećnici grada Valpova, potpisali stranački čelnici gradske organizacije HSU-a i SU-a Jozo Bogdanović i Josip Srakić u nazočnosti dogradonačelnice grada Valpova Pavice Majdenić (HSU) i predsjednika Županijske organizacije SU-a Osječko-baranjske županije, kandidata SU za gradonačelnika Grada Belišća Pave Milekića koji je tom prigodom rekao:

„Raduje me kao predsjednika Županijske organizacije Stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije i člana predsjedništva Stranke umirovljenika da je danas u gradu Valpovu potpisan koalicijski Sporazum o zajedničkom nastupu i izlasku HSU-a i SU-a na predstojećim lokalnim izborima 21. svibnja.

Potpisivanje ovog koalicijskog sporazuma dokaz je zajedništva umirovljenika i potvrda da umirovljenici mogu i trebaju biti zajedno, jer samo snagom zajedništva umirovljenici mogu ostvariti svoje programske i političke ciljeve u svojoj lokalnoj zajednici,odnosno gradu Valpovu.

Ono što me posebno raduje je što je ovaj koalicijski sporazum HSU-a i SU-a o zajedničkom nastupu i izlasku na lokalne izbore po prvi puta potpisan u Osječko-baranjskoj Županiji i Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujem se svima onima koji su zaslužni za realizaciju ovog koalicijskog sporazuma i koristim ovu prigodu da pozovem sve članove i simpatizere SU-a, sve umirovljenike, građanke i građane grada Valpova da izađu na lokalne izbore u nedjelju 21. svibnja 2017. i podrže koalicijsku listu HSU-a i SU-a“. 

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)