U Valpovu potpisan koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore HSU-a i SU-a !

U četvrtak, 6. travnja 2017. predsjednici gradske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) i Stranke umirovljenika (SU) potpisali su u Valpovu koalicijski sporazum o zajedničkom izlasku na predstojeće lokalne izbore.

Sporazum su u maloj gradskoj vijećnici grada Valpova, potpisali stranački čelnici gradske organizacije HSU-a i SU-a Jozo Bogdanović i Josip Srakić u nazočnosti dogradonačelnice grada Valpova Pavice Majdenić (HSU) i predsjednika Županijske organizacije SU-a Osječko-baranjske županije, kandidata SU za gradonačelnika Grada Belišća Pave Milekića koji je tom prigodom rekao:

„Raduje me kao predsjednika Županijske organizacije Stranke umirovljenika Osječko-baranjske županije i člana predsjedništva Stranke umirovljenika da je danas u gradu Valpovu potpisan koalicijski Sporazum o zajedničkom nastupu i izlasku HSU-a i SU-a na predstojećim lokalnim izborima 21. svibnja.

Potpisivanje ovog koalicijskog sporazuma dokaz je zajedništva umirovljenika i potvrda da umirovljenici mogu i trebaju biti zajedno, jer samo snagom zajedništva umirovljenici mogu ostvariti svoje programske i političke ciljeve u svojoj lokalnoj zajednici,odnosno gradu Valpovu.

Ono što me posebno raduje je što je ovaj koalicijski sporazum HSU-a i SU-a o zajedničkom nastupu i izlasku na lokalne izbore po prvi puta potpisan u Osječko-baranjskoj Županiji i Republici Hrvatskoj.

Zahvaljujem se svima onima koji su zaslužni za realizaciju ovog koalicijskog sporazuma i koristim ovu prigodu da pozovem sve članove i simpatizere SU-a, sve umirovljenike, građanke i građane grada Valpova da izađu na lokalne izbore u nedjelju 21. svibnja 2017. i podrže koalicijsku listu HSU-a i SU-a“.