UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma želi svim umirovljenicima, onima koji će to uskoro biti, kao i ... (opširnije)

Vlada RH, „predizborna“ božićnica za više od 840 tisuća umirovljenika….   Već su mjesecima su u ... (opširnije)

Špika iz Umirovljenici zajedno za MS: Vlada bježi od pravog problema - malih mirovina   Petak, ... (opširnije)

Zagovara li MOŽEMO ponovno držanje svinja u užem centru grada? U ne baš tako davnoj prošlosti ... (opširnije)

VIDEO ! Špika: Nudimo konkretna rješenja za umirovljenike, HSU sitnice… Predizborna kampanja se zahuktava i u ... (opširnije)

Treća Dob HTV1 04.12.2023. Imaju li umirovljenici i kakve političke predstavnike   U emisiji Treća dob ... (opširnije)

Danas obilježavamo Međunarodni dan osoba sa invaliditetom Međunarodni je dan osoba sa invaliditetom koji se obilježava ... (opširnije)

Grujić: Naši prijedlozi dobivaju plebiscitarnu podršku za razliku od PR prijedloga koji dolaze od SUH-a, MUH-a ... (opširnije)

Umirovljenicima ne trebaju politički igrokazi već konkretna rješenja   Izjave nakon jučerašnje sjednice Nacionalnog vijeća za ... (opširnije)

Dio umirovljenika nezadovoljan najavom Vlade o usklađivanju mirovina: "Bliži se superizborna godina pa slijedi superigrokaz" Piše ... (opširnije)

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)