DA su danas izbori po Pulsu bi to izgledalo ovako

Donosimo vam podatke istraživanja Nove TV provedenog na 4000 ispitanika. Ovo veliko istraživanje pokazuje kako bi građani glasovali da su danas izbori.

Zanimljivo, iako bi u Hrvatskom Saboru još bila nova koalicija umirovljenika sklona HDZ-u s 4,5 post, zatim pravaši s 4,1 posto te laburisti s 4 posto. U Hrvatski Sabor vratili bi se i HSLS-ovci s osvojena 2,8 posto, ali i nezavisni Milan Bandić s 2,3 posto, a HSSB-ovci bi i dalje potvrdili status parlamentarne stranke s 2,1 posto.

A kada se sve to pretvori u mandate onda to izgleda ovako:


A evo kako to izgleda po izbornim jedninicama:I kako to izgleda po izbornim jedninicama pretvoreno u mandate


Na žalost opet moramo konstatirati a je profesionalno novinarstvo kod ove ugledne TV kuće na velikoj kušnji bude li gospodin Milav bago i dalje ignorirao i izmišljao tko je kome "sklon" kao što i u ovom izviješću po tko zan koji put BLOK Umirovljenici zajendo svrstava uz HDZZanimljiva je pak i činjenica da SU samostalno stoji izvanredno sa svoja 3%....


što preračuanto u mandate izgleda ovako

A po izbornim jednicama ovakoŽurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)