Zdenka Martinović na čelu OO SU Crnac

Osnivačke skupština Općinske organizacije SU Crnac u Virovitičko – Podravskoj županiji, sazvana je na poziv Inicijativnog odbora za osnivanje OO SU u općini Crnac, te je danas održala u prostorijama vatrogasnog doma Breštanovci s početkom u 15 sati svoju Osnivačku Skupštinu.

Nakon intoniranja himne i minute šutnje, Predsjednica IO Martinović Zdenka otvorila je Osnivačku Skupštinu OO SU Crnac pozdravila nazočne te predložila radna tijela.

Gosti su se redom u kratkim crtama obratili nazočnima zaželjevši uspješan rad Osnivačkoj Skupštini, a na kraju je kao posljednji riječ uzeo predsjednik SU-a Lazar Grujić koji je sa predstavnicima središnjice i Osječko Baranjske županije nazočio i drugoj u nizu danas održanih osnivačkih Skupština u Virovitičko – Podravskoj Županiji.

Zanimljivost je da su danas održane dvije osnivačke Skupštine u ovoj županiji, prethodna u gradu Orahovici i ova druga koja je informacije radi jedan od čak pet gradskih i općinskih organizacija HSU-a sa cjelokupnim članstvom prešlo u Stranku umirovljenika (Orahovica, Slatina, Općina Čačinci, Crnac, Zdenci). Rezultat je to prepoznatljivosti rada Stranke umirovljenika i politike objedinjavanja kojeg vodi središnjica od kada ju je preuzelo novo vodstvo zaključio je predsjednik SU-a Lazar Grujić svoje izlaganje zaželjevši uspješan rad novoj Općinskoj organizaciji koju će voditi „čvrsta“ ženska ruka.

U nastavku radnog dijela je izabrano vodstvo i to:

Za predsjednika OO SU, Zdenka Martinović

Zamjenik predsjednika, Mara Majetić

Predsjedništvo OO SU-a, Ankica Bilonić, Marija Gregurić, Stjepan Bajan, Andrija Biljanić.

Nadzorni odbor, Andrija Biljanić, Ankica Biljanić, Dijana Golik.

Sud časti, Gospava Kunštek, Katica Medved, Anica Libl.

Za Tajnika: Stoja Slavuj

Na kraju radnog dijela nova se predsjednica sa nekoliko riječi zahvalila skupštinarima te sve pozvala na druženje i vrlo raskošni domjenak,… naravno, uz muziku i ples.

Koje i kolike su konkretne razlike u onome što se umirovljenicima nudi Gostovanje kod voditelja Petra ... (opširnije)

HTV/HRT 4 Jutros je koordinator Platforme Umirovljenici zajedno Milivoj Špika gostujući u vijestima na HTV4 slikovito ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno – Politička platforma na putu prema izbornom pragu Umirovljenici zajedno – Politička platforma nakon ... (opširnije)

Jeli „Glas umirovljenika“ privatiziran i u funkciji difamiranja?   Mada u relativno skromnoj tiraži SUH već ... (opširnije)

Danas obilježavamo 32. godišnjicu od tragedije koja je zadesila Vukovar sa svojih tada 15000 preostalih stanovnika ... (opširnije)

Neki vrli „predstavnici“ umirovljenika poručuju im kako „Nije sve u mirovini“   Pa jesu li (SUH, ... (opširnije)

„Pudlice i poltroni“ punom parom u novi pokušaj prevare umirovljenike   Nakon što je Platforma Umirovljenici ... (opširnije)

Jeli Vlada prešutno prihvatila prijedlog Platforme Umirovljenici zajedno!?   Prateći predstavljanje proračuna na sjednici Vlade RH ... (opširnije)

Lex Agrokor se vratio poput bumeranga… Božu Petrova već uhvatila sinkopa Kako će odluka Visokog kaznenog ... (opširnije)

Špika: Sva povećanja i svi paketi pomoći ne rješavaju problem umirovljenicima   U mandatu ove Vlade ... (opširnije)