Zdenka Martinović na čelu OO SU Crnac

Osnivačke skupština Općinske organizacije SU Crnac u Virovitičko – Podravskoj županiji, sazvana je na poziv Inicijativnog odbora za osnivanje OO SU u općini Crnac, te je danas održala u prostorijama vatrogasnog doma Breštanovci s početkom u 15 sati svoju Osnivačku Skupštinu.

Nakon intoniranja himne i minute šutnje, Predsjednica IO Martinović Zdenka otvorila je Osnivačku Skupštinu OO SU Crnac pozdravila nazočne te predložila radna tijela.

Gosti su se redom u kratkim crtama obratili nazočnima zaželjevši uspješan rad Osnivačkoj Skupštini, a na kraju je kao posljednji riječ uzeo predsjednik SU-a Lazar Grujić koji je sa predstavnicima središnjice i Osječko Baranjske županije nazočio i drugoj u nizu danas održanih osnivačkih Skupština u Virovitičko – Podravskoj Županiji.

Zanimljivost je da su danas održane dvije osnivačke Skupštine u ovoj županiji, prethodna u gradu Orahovici i ova druga koja je informacije radi jedan od čak pet gradskih i općinskih organizacija HSU-a sa cjelokupnim članstvom prešlo u Stranku umirovljenika (Orahovica, Slatina, Općina Čačinci, Crnac, Zdenci). Rezultat je to prepoznatljivosti rada Stranke umirovljenika i politike objedinjavanja kojeg vodi središnjica od kada ju je preuzelo novo vodstvo zaključio je predsjednik SU-a Lazar Grujić svoje izlaganje zaželjevši uspješan rad novoj Općinskoj organizaciji koju će voditi „čvrsta“ ženska ruka.

U nastavku radnog dijela je izabrano vodstvo i to:

Za predsjednika OO SU, Zdenka Martinović

Zamjenik predsjednika, Mara Majetić

Predsjedništvo OO SU-a, Ankica Bilonić, Marija Gregurić, Stjepan Bajan, Andrija Biljanić.

Nadzorni odbor, Andrija Biljanić, Ankica Biljanić, Dijana Golik.

Sud časti, Gospava Kunštek, Katica Medved, Anica Libl.

Za Tajnika: Stoja Slavuj

Na kraju radnog dijela nova se predsjednica sa nekoliko riječi zahvalila skupštinarima te sve pozvala na druženje i vrlo raskošni domjenak,… naravno, uz muziku i ples.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)