Izvještajno-izborna skupština SU Zdenci

U petak 4.4.2014.god održana je izvještajno-izborna skupština Stranke umirovljenika za općinu Zdence. Uz članove stranke nazočni su bili koalicijski partneri sa kojima je SU Zdenci izišla na lanjskim izborima te dobila povjerenje birača općine Zdenci a sada aktivno sudjeluje u obnašanju vlasti. Skupu su nazočili predsjednik i tajnik SU Virovitičke-podravske Županije Juraj Fofonjka i Drago Lazić, načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić, predsjednica općinskog vijeća Zdenci Vidica Kovačević, načelnik općine Čađavica Mirko Rončević sa suradnicima. Nakon izvješča o radu i aktivnostima u proteklom razdoblju pristupilo se izboru novoga rukovotstva SU za općinu Zdence.
Za predsjednika SU općine Zdenci ponovno je izabran Mirko Bušljeta,
za dopredsjednike izabrani su Ivica Martinčević i Rajka Abramović,
za tajnika je izabran Darko Eichler a u predsjedništvo stranke umirovljenika izabrani su Franjo Tokić, Nevenka Molnar, Đuro Kump i Ljilja Bogojević.U nadzorni odbor izabrani su Mario Vučković, Marina Kolar i Dražen Nekić

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)