BLOK Umirovljenici zajedno …. nekome izgleda jako smeta !?

….jednom se svašta može progutati, dva puta već teže, no kada se istovjetna stvar – događaj – postupak dogodi i treći uzastopno onda bez dvojbe više ne možemo govoriti ni o kakvom slučajnosti, previdu odnosno ne/namjeri.

O čemu se zapravo radi????

Ipsos Puls svaki mjesec radi istraživanje javnog mnijenja, a kao najzanimljivije i rejting političkih stranaka i koalicija, koje redovito negdje oko posljednjeg radnog dana svakog mjeseca u svom udarnom Dnevniku objavljuje nov@tv odnosno nekadašnji novinar godine gospodin Mislav Bago. Ako je gospodin Bago, a vjerujem i zasluženo dobio nagradu svojih kolega kao novinar godine za svoj rad, onda je vrijeme da tu nagradu uz ispriku svim građanima hrvatske vrati jer ono što već mjesecima radi prilikom prezentaciji ankete Pulsa je ispod svake razine profesionalnog novinarstva i onoga što ta profesija proklamira, a to je krajnje nepristrano, dakle objektivno izvještavanje hrvatske javnosti, a ovo je po agenciji Puls najnoviji rejting političkih opcija za listopad 2010 koje su najavile izlazak na parlamentarne izbore slijedeće godine.

,….. ta svi vide da se uvijek izdvajaju i daje poseban prostor dvjema tzv. velikim strankama dočim ostali izgleda služe tek kao dekor samom izviješću odnosno reportaži,…. I ništa protiv da tzv. veliki imaju i „veliki“ prostor, no ja ću se naravno osvrnuti na jedna detalj odnosno opciju koju se uporno ignorira….ali sada već sasvim sigurno i ne slučajno.

Nije li već samo taj podatak o trećoj opciji po rejtingu dovoljan da BLOK „Umirovljenici zajedno“ postane i bez pretjerivanja prvorazredna politička vijest??

Za proslavljenog novinara Mislava Bagu izgleda da nije! I ne samo to, ako ste primijetili u svakoj prezentaciji koji je predstavio gospodin Bago do sada u okviru gdje su fotografije predstavnika političkih opcija sa njihovim rejtingom ispisanim ispod iste ni jednom do sada nije bilo fotografije predstavnika BLOK-a „Umirovljenici zajedno“ !? Dalo bi se temeljem navedenog zaključiti da je gospodin Bago možda zaključio kako se ni nakon nekoliko provedenih anketa Pulsa ipak radi o nekoj fantomskoj ili pak prolaznoj opciji koja eto ima 4,4% potpore, no njemu ipak potpuno nepoznatoj usprkos hrpi mailova koji su mu proslijeđeni kao i mnoštvu drugih novinara i redakcija pri svakom našem objavljenom priopćenju, pozivu na tiskovnu i sl.

Usprkos mnoštvu izjava, priopćenja i objavljenih tekstova u kojima jasno stoji da BLOK „Umirovljenici zajedno“ na parlamentarne izbore izlazi sa svojom samostalnom listom godina Mislava Bagu ništa ne sprječava da u prilogu bez krzmanja izjavio kako radi o BLOK-u „Umirovljenici zajedno“ koji je blizak HDZ-u….

Izgleda da je nekome i negdje jaaaaaako teško palo što HSU svakim danom polako ali sigurno pada što je i više no jasno i iz ove tabele…… što naravno potvrđuje mnogo toga ovdje na ovom portalu već više puta napisano (i od nekih popljuvano) kada je bilo riječi o odnosima snaga BLOK „Umirovljenici zajedno“ vs HSU.

A svakako nije zanemarivo ni još mnogo toga što se iz ovih podataka da iščitati!?

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)