GO SU Nova Gradiška - izborna skupština

Prošli tjedan je održana izborna skupština GO SU Nova Gradiška.

Za predsjednicu GO SU Nova Gradiška izabrana je Vesna Valenta, za zamjenika Karlo Katarina. Potpredsjednici su Zdravko Grabundžija i Zorica Eler. Na izbornoj skupštini prisustvovao je i predsjednik ŽO SU Vinko Kuzmić.

Nova predsjednica Vesna Valenta istaknula je kako u Novoj Gradišci živi oko pet tisuća umirovljenika te je puno sugrađana koji ne primaju nikakvu naknadu. Posebno će rad biti usmjeren prema umirovljenicima s malim mirovinama i socijalno ugroženima. Predsjednica ističe kako ima jako dobru suradnju s umirovljeničkim udrugama između ostalih sa Sindikatom umirovljenika i Maticom umirovljenika.

Novo rukovodstvo predstavilo je program rada te kreću u jačanje GO SU-a osnivanjem temeljnih ogranaka po mjesnim odborima gdje nemaju ogranke, te pripremaju izlazak na izbore za Vijeće mjesnih odbora koji se održavaju sljedeće godine, naglašava Vesna Valenta.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)