Izborna skupština - SU GO Osijek

Na izbornoj skupštini , održanoj 25.10.2013. u Osijeku, povjerenje članova GO SU Osijek je za još jedan mandat dobio Dragutin Medvidović.
Naime kako je g Medvidović i do sada bio na čelu GO , članovi su prepoznali rad i postignute rezultate te su ga svojim glasom podržali u još jednom mandatu.

Na skupšitni su kao gosti bili i Predsjednik GV grada Osijeka g Ante Đapić, predsjednik gradskog odbora HDZ g Damir Kramarić, predsjednik Stranke umirovljenika g Lazar Grujić, zamjenik predsjednika SU g Đuro Mučnjak, Željko Held Predsjednik ŽO Bjelovarsko-bilogorske.
U svom obračanju prisutnima g Medvidović je naglasio da mu je cilj i dalje raditi na dobrobit umirovljenika i starijih osoba, a kao predsjednik GO ali i kao gradski viječnik smatra to moralnom obvezom.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)