SU i HSS Brodsko posavska županija - HSS i SU potpisali koalicijski sporazum i predstavili liste kandidata za Županijsku skupštinu za predstojeće lokalne izbore.

Predsjednik ŽO HSS-aDavor Vlaovićnaglasio je kako su ove dvije stranke u koaliciji bile i protekle četiri godine, te je pohvalio zajedničku suradnju, jedinstvo i ustrajnost. -Naša osnovna poruka je:HSS za budućnost i tradiciju, ali uvažavajući potrebe svih socijalnih slojeva društva s naglaskom na potpore razvoja obrtništva, poduzetništva i poljoprivrede. Koalicija sa Strankom umirovljenika je posebno važna, jer ćemo se zajedno boriti za najugroženije slojeve društva -dodao je Vlaović.

Predsjednik ŽO SU-aVinko Kuzmićje naglasio kako su vrlo zadovoljni što su usuglasili programe, te dodao kako su njihova najveća briga i dalje umirovljenici, ali isto tako svjestan stanja u državi naglasio: -Više je socijalnih kategorija za koje se treba boriti, posebno je važan problem nezaposlenosti žena koje su ostale bez posla u godinama kada ih poslodavac teško zapošljava. Pokušat ćemo olakšati umirovljenicima i nezaposlenima da prebrode ovu krizu, HSS u svojoj domeni poljoprivrede, a SU u brizi za najugroženije.

Potpredsjednica ŽO HSS-aKlara Šćukaje naglasila kako je u njihovom programu najbitnija briga za selo, te kako svaka zajednica mora imati sve uvjete.- Obitelj je ta koja je centar zanimanja HSS-a.

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)