Lazar Grujić u emisiji Hrvatska uživo

23.08.2010.

Ujedno koristim priliku komentirati izjavu – komentar jedne „novinarke“ koja je u prilogu za emisiju izjavila:

„Strategija jačanja nekih satelitskih stranaka ne donosi puno HDZ-u, ali će oslabiti konkurentski blok, a u nekim tijesnim bitkama svaki glas je važan. Dakle, čim je HSU napustio vladajuću koaliciju, bilo je očekivano da će HDZ ići u formiranje nazovimo ga Plavog umirovljeničkog bloka. Takva taktika unošenja zabune među birače potpuno je legitimna. Na Hrelji jedino ostaje da se izbori za što veću prepoznatljivost najjače umirovljeničke stranke“.

Kako je svima, pa i samom Hrelji jasno da je stvaranje BLOK-a „Umirovljenici zajedno“ krenulo i završilo prije no što je on uopće započeo svoje razgovore sa koalicijom „Kukuriku“, kao i činjenica da BLOK „Umirovljenici zajedno“ od samog stvaranja odredio da izlazi sa svojom samostalnom listom na predstojeće parlamentarne izbore, onda je doista u najmanju ruku nelogična tvrdnja kako bi HDZ ili bilo koja druga stranka imala ikakve veze sa stvaranjem umirovljeničkog bloka…. BLOK „Umirovljenici zajedno“.

Glede pak prepoznatljivosti samog Hrelje stvar je sasvim jasna… jer činjenica da su ga dobro prepoznali i jest dovela do totalnog raspada nekada respektabilne stranke.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)