Jadranka Matijević izabrana za predsjendicu ŽO SU Splitsko - Dalmatinska - U Splitu je 20. travnja 2012. godine, u prostorijama Stranke održana je Izvanredna izborna Skupština ŽO SU-a Splitsko –Dalmatinska.

U Splitu je 20. travnja 2012. godine, u prostorijama Stranke održana je Izvanredna izborna Skupština ŽO SU-a Splitsko –Dalmatinska.

Skupštini je bio nazočan zamjenik predsjednika SU-agospodin Milivoj Špika, koji se kratko osvrnuo na politička zbivanja u državi izrazivši zabrinutost za položaj umirovljenika i pad njihovogstandarda, a posebno potezimanove Vlade koja još uvijek ne daje naznake kako probleme ozbiljno misli rješavati.

U radnom dijelu Izvanredne Izborne Skupštine izabrano je novo vodstvo za SplitskoDalmatinsku županiju te su izbrani:

Jadranka Matijević za predsjednicu ŽO SU Splitsko Dalmatinske

Boris Nikolić za zamjenika predsjednice

Blaž Bralić za potpredsjednika

Jakša Radnić za potpredsjednika

Tonći Stipić za potpredsjednika

Za tajnicu ŽO SU Splitsko Dalmatinske imenovana je gđa Elvira Krolo.

U Nadzorni odbor izabrani su:

Ankica Piteša za predsjednicu

Šime Čerina za zamjenika

Maja Perić za člana

Novoizabrana predsjednica ŽO SU Splitsko Dalmatinske Jadranka Matijević zahvalivši se na povjerenju čestitala je i novoizabranom vodstvu od kojeg očekuje da svojim radom i idejama pomognu da do lokalnih izbora 2013. još više radimo na tome da se potvrdimo kao stranka koja zna i može ponuditi nešto novo.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)