Saša Šnajder iazbran za predsjendika GO SU Slavonski Brod - U Slavonskom Brodu održana osnivačka Skupština Stranke umirovljenika

U Slavonskom Brodu, dana 12.travnja 2012. godine sa početkom u 18 sati u svečanom i radnom tonu osnovana je Gradska organizacija Stranke umirovljenika za grad Slavonski Brod.

Svojim prisustvom i obraćanjem u prepunom domu Mjesnog doma „Ante Starčević“ uveličali su ovaj lijepi događaj i brojni stranački uzvanici: predsjednik SU gospodin Lazar Grujić, potpredsjednici SU gospodin Dragutin Medvidović i gospodin Đuro Mučnjak , predsjednik Gradske organizacije Samobor gospodin Mario Špoljarić i gost zamjenik Župana Brodsko-posavske županije i predsjednik Županijskog HSS-a gospodin Davor Vlaović koji je naglasio dobru i korektnu suradnju u Skupštini Brodsko-posavske županije sastavljene od većine u Skupštini HDZ, HSS, HSLS i Kluba Vijećnika SU.

Radno predsjedništvo u sastavu : Eva Svirac, Branka Šimek i Vinko Kuzmić kao predsjednik radnog predsjedništva vodili su briljantno Skupštinu, a izabrani su svi jednoglasno :

Za predsjednika Gradske organizacije SU grada Slavonskog Broda izabran je gospodin Saša Šnajder, za zamjenika gospodin Goran Pešut, za potpredsjednike izabrani su gospoda Ilija Vuković, Ivica Šimek i Milan Begić.

U nepuna dva mjeseca povjereničkog rada SU je prerasla u respektabilnu političku snažnu stranku u Slavonskom Brodu što dokazuje i činjenica da je za ovo kratko vrijeme učlanjeno 120 aktivnih članova. Nećemo i ne možemo se opustiti, lokalni izbori su pred vratima i čeka nas još puno posla. Grad od preko 70.000 stanovnika i 16 Mjesnih odbora iziskuje veliki rad ali i strpljenje svih nas, a posebnu odgovornost snosimo upravo mi, koji smo večeras izabrani, naglasio je u svome obraćanju predsjednik GO SU Saša Šnajder.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)