Ivan Jakobljević novi predsjednik ŽO SU Osječko-baranjske - Dan 31.ožujka 2012. u Osijeku je održana Izvanredna skupština ŽO SU OS-BASkupštini su nazočili mnogobrojni predstavnici Stranke umirovljenika, predsjednik SU gospodin Lazar Grujić, potpredsjednici SU gospodin Đuro Mučnjak i godspodin Dragutin Medvidović, predsjednik Gradske organizacije Samobor Mario Špoljarić, Povjerenik za Brodsko-posavsku ŽO SU gospodin Vinko Kuzmić sa suradnicima, povjerenik SU za područje pete Izborne jedinice gospodin Saša Šnajder sa suradnicima, predstavnici ŽO SU Virovitičko – podravske županije, zatim i predstavnici umirovljeničkih udruga MUH, UOBIS, UUUPO, UHDDR, UUZO, kao i predstavnici djela političkih stranaka koje djeluju na političkoj sceni u Osijeku.

Skupština je protekla u svečanom i radnom tonu a skupštini su se obratili predstavnici političkih stranaka kao i mnogi drugi gosti.

Opširan i kvalitetn govor imao je predsjednik Stranke umirovljenika gospodin Lazar Grujić. U svom govoru istaknuo je trenutni položaj umirivljenika u RH, nalasio je tešku situaciju koju jedina parlamentarna umirovljenička stranka HSU niti ne pokušava isticati a kamo li davati konkretna rješenja za poboljšanje položaja umirovljenika bez obzira što je u vladajućoj koaliciji.

Povjerenje da u narednom periodu vode ŽO SU OSJEČKO-BARANJSKE dobili su:

Ivan Jakobljević predsjednik
Stjepan Fekete zamjenik predsjednika
Sofija Majić potpredsjednica
Pavo Milekić potpredsjednik
Ivica Beširović potpredsjednik
Josip Srakić član predsjedništva
Pavel Gaža član predsjedništva

U Nadzorni odbor izabrani su: Jovan Pap, Anica Toth i Barica Bise


Završni govor novoizabranog predsjednika jasno je dao naslutiti koji su osnovni zadaci na kojim će se inzistrati u nadolazečem periodu a sve u cilju jačanja Stranke Umirovljenika i opsežnih priprama za lokalne izbore 2013. u Osječko baranjskoj županiji.

Po završetku Skupštine svi gosti i delegati otišli su na ručak gdje su se družili i gdje im se na kratko pridružio gradonačelnik grada Osijeka gospodin Krešimir Bubalo.

Svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru pozdravom "Mir Božji, Hristos se rodi" srdačno ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

Stranka umirovljenika je u procesu izgradnje nove stranice, a što se tiče situacije u stranci, došlo ... (opširnije)

Svim vjernicima koji slave pravoslavni Božić čestitamo njihov blagdan uz tradicionalni pozdrav Hristos se rodi! (opširnije)

STRANKA UMIROVLJENIKA s osjećajem zahvale podupire vrijednu i punu ljudskosti pokrenutu inicijativu načelnika općina: Murter-Kornati, Tisno, Pirovac ... (opširnije)

Brojni članovi Stranke umirovljenika aktivni su i u brojnim udrugama pa se tako veliki broj naših ... (opširnije)

Članovima i simpatizerima Stranke umirovljenika te svim ostalim našim sugrađanima upućujemo čestitku povodom predstojećih blagdana. (opširnije)

U subotu, 19. prosinca održana je konstituirajuća sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika u narednom četverogodišnjem mandatu. Uz ... (opširnije)

U skladu sa statutarnim odredbama i preporukama nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u subotu, 12. ... (opširnije)

Poštujući epidemiološke mjere i preporuke ovogodišnja redovna - izborna skupština Stranke umirovljenika držat će se u ... (opširnije)