Pridružujemo se čestitkama za pravoslavni Božić - 'Hristos se rodi!' čestitamo Božić svim kršćanskim vjernicima koji blagdan Božića slave po julijanskom kalendaru.

"Tradicionalnim pozdravom 'Hristos se rodi!' čestitam Božić svim kršćanskim vjernicima koji blagdan Božića slave po julijanskom kalendaru. Uvjeren sam da će proslava Božića i ove godine svim vjernicima i ljudima dobre volje biti poticaj da u svojim životnim sredinama i dalje nastoje na promicanju odgovornog društvenog ponašanja, dijaloga, mira i suradnje. Želim svima radostan Božić, ispunjen obiteljskim zajedništvom, mirom i radošću i svako dobro u 2012. godini!", piše predsjednik. U posebnoj je čestitci čestitao Božić mitropolitu zagrebačko-ljubljanskom Jovanu Pavloviću.

Josipović će danas, s premijerom Zoranom Milanovićem i zagrebačkim gradonačelnikom Milanom Bandićem prisustvovati tradicionalnom prijemu koje Srpsko narodno vijeće organizira povodom proslave pravoslavnog Božića.

SNV će ondje i uručiti nagrade za doprinos razvoju srpskih institucija, humanizam, antifašizam te za unapređivanje hrvatsko-srpskih odnosa.

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)