Lazar Grujić SU i Milivoj Špika BUZ - Da li su nam izborni pobjednici lagali???? - Da li su nam lagali????

Lazar Grujić Predsjednik Stranke umirovljenika i Milivoj Špika Blok umirovljenici zajedno u emisiji sa Vesnom Kljajić uživo na Z1 su se zahvalili biračima na 66 000 glasova i najavili nastavak rada u okviru BUZ-a za prava umirovljenika.

Bilo je riječi naravno i o Silvanu Hrelji koji je odustajanjem od ministarstva umirovljenika samojoš jednom potvrdio ono u što smo mi bili sigurni od početka i na što smo pokušavali upozoriti birače. Hrelja je svojim stavom i odustajanjem od preuzimanja odgovornosti samo potvrdio sve ono što mi tvrdimo već nekoliko godina…..

Ako se već mora štedjeti onda to prvi trebaju prvi uraditi upravo oni koji o tome pričaju odnosno saborski zastupnici koje pozivamo da svojim primjerom prvi pokažu kako su spremni svoju plaću smanjiti za 50% što bi još uvijek bilo daleko iznad prosjeka RH odnosno dvostruko više od prosječne plaće ili jednostavnije kazano više od 10 000 kn, pa tek onda doći kod nas umirovljenika na razgovor da li smo i mi spremni dati svoj doprinos ozdravljenju Hrvatske, kazao je između ostalog Lazar Grujić.

Izvesti će mo umirovljenike i radnike iz javnog sektora već sa prvom lipom koju im budu htjeli skinuti, posebno zato jer su izbore dobili dijelom i na obećanju kako neće biti smanjivanja mirovina i plaća….

Na koncu je postavljeno i pitanje da li izborni pobjednici uopće imaju izborni legitimitet ako je u zemlji sa 4,2 milijuna stanovnika 4,5 milijuna birača…. mada je jasno ih može najviše biti cca 3,5 milijuna…

POGLEDAJTE VIDEO EMISIJE


.

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)