BUZ sa promotivnim aktivnostima u Đakovu i Belom Manastiru - Kako se sve više zahuktava predizborna utakmica tako i članovi BUZ-a sve intenzivnije djeluju i na terenu širom lijepe naše.

Kako se sve više zahuktava predizborna utakmica tako i članovi BUZ-a sve intenzivnije djeluju i na terenu širom lijepe naše.

Tako je danas u prije podnevnim satima u Slavonsko-baranjskim gradovima Đakovu u organizaciji Stjepana Feketea predsjednika GO SU,i Belom Manastiru u organizaciji predsjednika GO SU Pavela Gažev provedena akciju promoviranja SU-a i BUZ-a odnosno izbornih programa koji su dijeljeni građanima ovih gradova.

Bila je to još jedan uspješna akcija članova Stanke umirovljenika u propagiranju koalicije BUZ, PGS, HRS sa nositeljem lista prof.dr.sc. Ljubom Jurčićem u IV izbornoj jedinici koja posebno se ističe u predizbornim aktivnostima.

U Đakovu su članice SU-a ispekle kolače i darivale svojim sugrađanima a u Belom Manastiru su se uz pastile i promotivne letke dijeljene i jabuke.

HVALA Veliko hvala svima vama koji ste nam na današnjem glasanju dali povjerenje vjerujući u naš ... (opširnije)

Otvoreno pismo umirovljenicima Drage umirovljenice i umirovljenici, dragi prijatelji i simpatizeri, Ponosni smo i zadovoljni zbog ... (opširnije)

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)