Stevo Bosanac izabran za predsjednika SU Bjelovar

Bjelovarsko Bilogorska županija je Osnivačkom skupštininom SU-a za grad Bjelovar nastavila proces aktiviranja ustrojstvenih oblika Stranke umirovljenika na svom području.

Osnivačku skupštinu održanu 06.09.2011 god sa početkom u 18,00 h u službenim prostorijama grada Bjelovara otvorio je predsjednik inicijalnog odbora gospodin Stevo Bosanac koji je na samom početku pozdravio sve prisutne članove i goste među kojima su bili članovi predsjedništva GO SU Garešnica predvođeni predsjednikom Sinišom Glavašem.

Nakon pozdravnog govora predloženo je radno predsjedništvo u sastavu:

Stevo Bosanac,Zoran Lončar i Jasnica Sobota koje je Osnivačku skupštinu uspješno vodilo do kraja.Svi gosti su poželjeli uspješan rad Osnivačkoj skupštini kao i dobru suradnju sa svim političkim čimbenicima Bjelovara.

U svom obraćanju izabrani predsjednik GO SU Bjelovar Stevo Bosanac kazao je nazočnima da je spreman preuzeti odgovornost i teret predsjedničke funkcije, sa ciljem da ispuni data obećanja stranačkim kolegama, te sebi i obitelji, kao i sugrađanima i da unese promjene u pozitivnom smjeru za cijelu umirovljeničku populaciju i starije osobe grada Bjelovara i cijele Bjelovarsko Bilogorske županije.

„Obaveza nam je omogućiti umirovljeničkoj populaciji kvalitetniju, sigurniju, mirniju i dostojanstveniju „jesen života“ istaknuo je novoizabrani predsjednik GO SU Bjelovar Stevo Bosanac.

Govor je priveo kraju posebnom zahvalom predsjedniku GO SU Garešnica Siniši Glavašu na nesebičnoj pomoći pri organizaciji Osnivačke skupštine GOSU Bjelovar i istaknuo ga odličan primjer uspješnog političkog dijelovanja na temelju rezultata koje ostvaruje GO SU Garešnica sa predsjednikom Sinišom Glavašem na čelu.

Govor predsjednika Steve Bosanca popraćen je gromoglasnim pljeskom stranačkih kolega i istomišljenika, a druženje i razgovor nastavilo se uz prigodan domijenak i dijalog članova i gostiju.

Izabrano vodstvo GO SU Bjelovar:

Predsjednik : Stevo Bosanac

Zamjenik : Zoran Lončar

Podpredsjednici : Dubravka Posavec,Jasnica Sobota,Snježana Budimir

Nadzorni Odbor : Ivan Mavračić,Jasna Mlinarić,Zdravko Brnić

Sud časti: Valentina Radinović.Snježana Budimir,Zoran Lončar

Tajnik : Valentina Radinović

Kratka analiza izbornog rezultata umirovljeničkih stranaka...... U proteklim nekoliko dana imali smo priliku pročitati nekoliko analiza ... (opširnije)

Sa nama ili bez nas borba protiv siromaštva se nastavlja ... Još jedni izbori su iza ... (opširnije)

U ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU zahvaljujemo biračima na podršci koju su nam dali, ... (opširnije)

Poštovani umirovljenici, S velikim poštovanjem i zahvalnošću obraćamo vam se u ime koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, ... (opširnije)

Migranti kao rješenje za demografske probleme EU U posljednjih deset godina migracije, posebno ilegalne, predstavljaju veliki ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO, SU, BUZ, DSU održala je danas u Karlovcu tiskovnu konferenciju na temu prebacivanja ... (opširnije)

Svim građanima Lijepe naše čestitamo Dan državnosti Na današnji dan prije 32 godine Hrvatski sabor donio ... (opširnije)

Ugradnja dizala u višekatne stambene zgrade   Zagreb, 29.05.2024 Koalicija Umirovljenici zajedno, SU, BUZ, DSU održala ... (opširnije)

Najugroženija populacija u Hrvatskoj je i najoptimističnija?!   Jučerašnja anketa koja je objavljena u Dnevniku novatv ... (opširnije)

Predstavljanje kandidacijske liste Umirovljenika zajedno za EU izbore   HTV 4 23.05.2024.   Evo teme i ... (opširnije)