Stevo Bosanac izabran za predsjednika SU Bjelovar

Bjelovarsko Bilogorska županija je Osnivačkom skupštininom SU-a za grad Bjelovar nastavila proces aktiviranja ustrojstvenih oblika Stranke umirovljenika na svom području.

Osnivačku skupštinu održanu 06.09.2011 god sa početkom u 18,00 h u službenim prostorijama grada Bjelovara otvorio je predsjednik inicijalnog odbora gospodin Stevo Bosanac koji je na samom početku pozdravio sve prisutne članove i goste među kojima su bili članovi predsjedništva GO SU Garešnica predvođeni predsjednikom Sinišom Glavašem.

Nakon pozdravnog govora predloženo je radno predsjedništvo u sastavu:

Stevo Bosanac,Zoran Lončar i Jasnica Sobota koje je Osnivačku skupštinu uspješno vodilo do kraja.Svi gosti su poželjeli uspješan rad Osnivačkoj skupštini kao i dobru suradnju sa svim političkim čimbenicima Bjelovara.

U svom obraćanju izabrani predsjednik GO SU Bjelovar Stevo Bosanac kazao je nazočnima da je spreman preuzeti odgovornost i teret predsjedničke funkcije, sa ciljem da ispuni data obećanja stranačkim kolegama, te sebi i obitelji, kao i sugrađanima i da unese promjene u pozitivnom smjeru za cijelu umirovljeničku populaciju i starije osobe grada Bjelovara i cijele Bjelovarsko Bilogorske županije.

„Obaveza nam je omogućiti umirovljeničkoj populaciji kvalitetniju, sigurniju, mirniju i dostojanstveniju „jesen života“ istaknuo je novoizabrani predsjednik GO SU Bjelovar Stevo Bosanac.

Govor je priveo kraju posebnom zahvalom predsjedniku GO SU Garešnica Siniši Glavašu na nesebičnoj pomoći pri organizaciji Osnivačke skupštine GOSU Bjelovar i istaknuo ga odličan primjer uspješnog političkog dijelovanja na temelju rezultata koje ostvaruje GO SU Garešnica sa predsjednikom Sinišom Glavašem na čelu.

Govor predsjednika Steve Bosanca popraćen je gromoglasnim pljeskom stranačkih kolega i istomišljenika, a druženje i razgovor nastavilo se uz prigodan domijenak i dijalog članova i gostiju.

Izabrano vodstvo GO SU Bjelovar:

Predsjednik : Stevo Bosanac

Zamjenik : Zoran Lončar

Podpredsjednici : Dubravka Posavec,Jasnica Sobota,Snježana Budimir

Nadzorni Odbor : Ivan Mavračić,Jasna Mlinarić,Zdravko Brnić

Sud časti: Valentina Radinović.Snježana Budimir,Zoran Lončar

Tajnik : Valentina Radinović

Žurno uvedimo pravobranitelja za starije i zabranimo dosmrtno uzdržavanje!   Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO pozva na žurno ... (opširnije)

Tomaševiću, prestanite diskriminirati umirovljenike! Članovi koalicije Umirovljenici zajedno apeliraju na gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da ... (opširnije)

Koalicija Umirovljenici zajedno predlažu novi model dodatnog povećanja mirovina 08.04.2024. 13:22 Autor: M.M./Vijesti/HRT Članovi koalicije Umirovljenici ... (opširnije)

Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja Kada smo kao prvi još prošle godine ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno predlažu novi izračun mirovine UMIROVLJENICI ZAJEDNO – Politička platforma STRANKA UMIROVLJENIKA (SU) BLOK UMIROVLJENICI ... (opširnije)

Sretan Uskrs! U ime Koalicije UMIROVLJENICI ZAJEDNO želimo vam svima, umirovljenicima posebno, obilje mira, radosti i ... (opširnije)

Koalicija umirovljenika predala je prijedlog lista za izbore u DIP Nakon predaje lista uputili smo nekoliko ... (opširnije)

Koalicija UMIROVLJENICI ZAJEDNO na izbore samostalno u svih 10 IJ   Kako smo još na početku ... (opširnije)

Umirovljenici zajedno: Cilj je izvlačenje umirovljenika iz siromaštva Tri umirovljeničke stranke, okupljene u političkoj platformi Umirovljenici ... (opširnije)

Špika komentirao Milanovićeve izjave o mirovinama: “Ima jedan problem…”   N1 Hrvatska 27. ožu 2024   ... (opširnije)